Nature Energy Biogas A/S

Gem
Nature Energy Biogas A/S
Compliance Koordinator i Supply Chain

Nature Energy Biogas A/S, Odense

Har du lyst til at blive en del af en ambitiøs og energisk organisation med store internationale vækstambitioner for fremtiden? Vi søger en Compliance Koordinator til afdelingen Operations DK, som får ansvar for at sikre, at vi overholder gældende retningslinjer og andre Nature Energy forretningsvilkår i vores operationelle processer.

Nature Energy A/S

Som Compliance Koordinator står du for at drive, sikre og forankre compliance aktiviteter i forbindelse med Nature Energys drift af forretningens danske biogasanlæg, så de stemmer overens med gældende retningslinjer og lovgivninger inden for området.

Du skal tværorganisatorisk proaktivt arbejde for at opnå indgående kendskab til nuværende og fremtidige reguleringer og retningslinjer. Du skal ligeledes være med til at skabe en transparent og løbende rapportering, der understøtter forretningen, udviklingen og Operations DK i et compliance perspektiv.

Nature Energy Biogas A/S
Gem
Nature Energy Biogas A/S
IT Support Tekniker

Nature Energy Biogas A/S, Odense

Har du lyst til at blive en del af en ambitiøs og energisk organisation med store internationale vækstambitioner for fremtiden? Vi søger lige nu en IT Support Tekniker, som formår at gøre IT enkelt for sine kollegaer.

IT er en vigtig brik i at få hverdagen til at fungere for vores medarbejdere og produktionen af biogas. Vil du være med til at hjælpe dine kolleger med IT og gøre deres dagligdag mere enkel? Vil du arbejde sammen med dedikerede og dygtige kollegaer og være med til at gøre en forskel for den grønne omstilling? Så er det dig, som vi leder efter.

Nature Energy A/S

Som IT Support Teknikker får du en alsidig hverdag med mange forskellige opgaver, der både indeholder praktiske driftsopgaver samt opfølgning og koordinering af relationer på tværs af IT i både indland og udland. Du bliver en del af IT-afdelingen på 6 medarbejdere, der sammen med eksterne partnere driver alt IT i Nature Energy.

Nature Energy Biogas A/S
Gem
Nature Energy Biogas A/S
Head of Biology

Nature Energy Biogas A/S, Odense

Har du lyst til at blive en del af en ambitiøs og energisk organisation med store internationale vækstambitioner for fremtiden? Vi søger lige nu en Head of Biology, som får ansvaret for den samlede ledelse af vores biologiafdeling med direkte reference til COO.

Som Head of Biology får du det samlede ansvar for et kompetent team på 5 medarbejdere, der har til opgave at sikre stabil og optimal biogasproduktion på tværs af Nature Energys 13 biogasanlæg i Danmark.

Nature Energy A/S

Din hverdag er alsidig og veksler mellem at udarbejde strategiske tiltag, sikre høj kapacitetsudnyttelse og optimal biologisk procesovervågning. Du får derved et tværorganisatorisk samarbejde med bl.a. plant managers, Procurement og Operations ledergruppe samtidig med, at du agerer spillende træner for afdelingen.

Nature Energy Biogas A/S
Gem
Nature Energy Biogas A/S
Driftsassistent - til bæredygtig energi, Videbæk

Nature Energy Biogas A/S

Har du lysten til at indgå i driften og produktionen på et af Danmarks mest moderne biogasanlæg? Og vil du have mulighed for personlig og faglig udvikling, så er du måske den driftsassistent, vi søger til Nature Energy Videbæk.

Nature Energy A/S

Nature Energy er Danmarks største producent af biogas og leverer i dag mere end 25 pct. af biogassen til det danske gasnet. Nature Energy bidrager engageret og massivt til Danmarks grønne omstilling.

Med direkte reference til driftslederen på anlægget kommer du blandt andet til at arbejde med

  • Daglig drift og overvågning af produktionen
  • Vedligehold og optimering af produktionsudstyr
  • Procesoperative opgaver
Nature Energy Biogas A/S
Gem
Nature Energy Biogas A/S
Driftstekniker til opstart og drift af nyt biogasanlæg, Kværs

Nature Energy Biogas A/S, Gråsten

Kan du indgå i driften og optimere produktionen på et topmoderne biogasanlæg? Vil du være med helt fra starten på det nyeste anlæg i en ambitiøs vækstvirksomhed, der bidrager aktivt og massivt til Danmarks grønne omstilling? Og vil du have mulighed for både personlig og faglig udvikling?

Så er du måske blandt de fire driftsteknikere, vi søger til Nature Energy Kværs. Du vil referere til driftslederen på anlægget.

Her er muligheden for at deltage i færdiggørelse, opstart og drift, når Danmarks største biogasproducent sætter sit nyeste anlæg i drift december 2022.

Nature Energy A/S

Efter et par måneders oplæring på vores eksisterende biogasanlæg og kontorer på Fyn eller Jylland medvirker du til færdiggørelse og opstart af Nature Energys nyeste anlæg i Kværs.

Nature Energy Biogas A/S