Verdo

Kom og vær med til at gøre en forskel
I Verdo tror vi på, at vi med fokus på grøn energi og udvikling af bæredygtige løsninger kan gøre en verden til forskel.

Men det kræver, at vi accelererer den grønne omstilling. Til det skal vi bruge endnu flere kompetente, nysgerrige og dedikerede kolleger med lyst til at omsætte ressourcer til resultater.

Du vil møde en kultur, hvor vi deler viden, fordi vi ved, at vi står stærkest sammen. Vi ved også, at glade og tilfredse medarbejdere giver sig 100 % i det daglige arbejde.

Derfor vægter vi som arbejdsplads det, der giver både personlig trivsel, karriereudvikling og et stærkt fællesskab: Et godt arbejdsmiljø, efteruddannelse, samarbejde på tværs af koncernen, sundhedsforsikring, sociale arrangementer og meget andet.

Vores fælles værdier driver os. Vi opnår de bedste resultater ved at sætte os i kundens sted og samarbejde om at udvikle de løsninger, der skaber mest værdi.

Vores værdier


Vi ser tingene fra kundens perspektivVi behandler hinanden med respekt og tillidVi er altid ét skridt foran
Alle siger “hej”, når de møder hinanden på gangene - også selvom de ikke kender hinanden endnu. Det viser meget godt, hvad Verdo er for en arbejdsplads. Selvom vi er mere end 500 kolleger med forskellige fagligheder, så er vi alle Verdo’ere, og vores fællesskab er stærkt.

Stine Brøgger Thygesen, Indkøbs- og logistikchef

Sådan søger du

Har vi ikke en ledig stilling, der matcher dine kompetencer, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Søger du et job som funktionær, skal du søge uopfordret via dette link.Søger du et job som håndværker, skal du søge uopfordret via dette link.Søger du en praktik-, elev- eller læreplads eller måske et studiejob, så søg her.

Verdo’s vision:

Vi skaber grøn energi, der gør en verden til forskel

Verdo – en bæredygtig energikoncern
Vores kerneforretning er bæredygtig energi og teknisk infrastruktur. Vi udvikler grønne energianlæg til industri og forsyning i ind- og udland.

Vi er blandt Europas førende leverandører af bæredygtig, certificeret biomasse til industri og fjernvarmeværker og Danmarks største inden for drift og vedligehold af gadebelysning.

Vi forsyner vores kunder med varme, vand og el døgnet rundt, året rundt, samtidig med at vi tager ansvar for den grønne omstilling.

Siden 2009 har vi reduceret CO2-udledningen fra vores kraftvarmeværk i Randers med 99,3 %.
Vores vision er at skabe grøn energi, der gør en verden til forskel.

Verdo i tal
  • 550 medarbejdere.
  • 2,6 mia. kr. i omsætning.
  • 7 globale lokationer - Danmark, Grønland, Norge, Polen, England, USA, og Bahrain.
  • 7 danske lokationer - Randers, Aarhus, Herning, Aalborg, Ikast, Hillerød og Næstved.
  • 39 hektar skov har vi - indtil videre - købt for at beskytte en af vores kildepladser og dermed grundvandet.
  • 99,3 % mindre CO2 udleder vi fra kraftvarmeværket i Randers, siden vi i 2009 begyndte at fyre med biomasse.