TNT Danmark ApS

Evaluering

Positiv kommentar

God kantine og gode kollega. Synlig ledelse, og alle var venlige ved hinanden

Negativ kommentar

Transportbranchen er presset, men der blev kæmpet igennem

Evaluering

Positiv kommentar

Har forladt virksomheden for år tilbage, efter mange år i firmaet. Min generelle mening om TNT er at det er en rigtig god arbejdsplads, for man er der for hinanden, både arbejdsmæssigt og kollegialt. Mange medarbejdere har været i firmaet i 10-15-20 år, hvilket jo altid er et godt tegn. Der er en god ånd, god personalefordele, gode arrangementer m.v. og der er plads til forskelligheder. Arbejdspladsen er meget topstyret, men man kan godt komme igennem med sine ideer alligevel. Alt i alt 5 stjerner fra mig. Tøv ikke med at søge job hos TNT.

Negativ kommentar

Lønnen er ikke den bedste/middel, sørg for at "kræve" rigeligt i løn ved jobstart :-)

Evaluering

Positiv kommentar

Der er et godt socialt sammenhold og medarbejderne vil det bedste for hinanden. Det samme gælder ledelsen, som også støtter medarbejderne til en vis grad. Desværre er det ikke alle medarbejdere, der bliver behandlet ens. Det ses tydeligt hvem der er ledernes favoritter.

Negativ kommentar

Det er meget svært at blive forfremmet pga. sine faglige kompetencer. Største chance for forfremmelse er, hvis man er god til at "fedte" for indflydelsesrige personer.

Evaluering

Positiv kommentar

Folk er rare overfor hinanden. Døren til chefen står altid åben. De vil dig det generelt godt.

Negativ kommentar

Hvis du har ideer der er bedre end ledernes, så kommer du kun igennem med dem, hvis de får æren for det. Den bedste måde at komme frem i virksomheden på er ved at fedte for dem over dig. Konstruktiv kritik opfattes som brok.

Evaluering

Positiv kommentar

En rigtig god arbejdsplads var der i 12 år hvor efter jeg blev fyret, men det skete på en meget fin måde så jeg har ikke noget ondt at sige om TNT

Negativ kommentar

Jeg blev fyre grundet besparelser desværre ville gerne have blevet der.