Siemens A/S

Danmark er et af de lande i verden, hvor virksomheder er hurtige til at tage nye grønne teknologier til sig og integrere dem i hverdagen. Siemens filosofi stemmer overens med denne tankegang: at gøre livet bedre og grønnere ved hjælp af teknologi og innovation.

Jeg drømmer om
en arbejdsplads hvor...

Jeg kan udfordre morgendagen? Have et godt socialt netværk? Prøve nye ting af og blive klogere hver dag? Der er et mangfoldigt arbejdsmiljø? Der er fleksibilitet? Der er tillid til mig? Jeg gør en forskel? Se med her, og beslut om arbejdspladsen Siemens er noget for dig. Vi glæder os til at tage imod dig.

Siemens beskæftiger 350.000 medarbejdere i mere end 200 lande, og vi er involveret i mange industrier. Vores medarbejdere repræsenterer mange forskellige nationaliteter, og besidder en bred palette af kompetencer og ekspertise. Siemens evne til at være på forkant med og konstant udforske nye muligheder og løsninger skyldes vores medarbejdere. Vi værner om vores ownership kultur, som opforder alle vores medarbejdere til at være nysgerrige og tage personligt ansvar for vores virksomheds success.

Som en af verdens førende virksomheder inden for udvikling og produktion af nogle af de mest energieffektive, ressourcebesparende teknologier, er vi med til at forbedre liv og andre menneskedrevne præstationer på verdensplan. Vi beskæftiger os inden for mange forskellige områder, bl.a. infrastruktur og byer, bygningsteknologi, energi og sundhedssektoren, og vi er front-runner, når det kommer til at integrere digitalisering i dagligdagen.

Vi tilbyder vores medarbejdere mange lokale og globale karrieremuligheder. Som medarbejder i Siemens bliver du udstyret med et solidt fundament til at udvikle dig selv både personligt og professionelt. Vi bestræber os på at støtte og supportere dig bedst muligt igennem alle faser af din karriere. Hos os bliver du en #futuremaker.125 år i Danmark and counting...

Siemens har været en medspiller i udviklingen af det danske samfund siden sidst i 1800-tallet. Fra den tidlige elektrificering og med løsninger inden for kommunikation, transport, sundhed, energiforsyning, bygninger og industri har vi været med til at skabe både teknologiske og bæredygtige gennembrud, der har medvirket til at udvikle vores moderne samfund.

I 2018, 125 år senere, er vi her stadig, og teknologien udvikler sig nu med rivende hast. Siemens er med til at bane vejen for denne udvikling, hvilket giver os, der arbejder i virksomheden, fantastiske muligheder for fortsat at beskæftige os med løsninger, der former samfundet og sikrer moderne bygninger, fremtidige transportløsninger, bæredygtige energiløsninger, innovative løsninger til sundhedssektoren og digitalisering af industrien.

Nye teknologier og løsninger starter med kreative hoveder. Lars Peter er Teknologichef i Siemens – og hans faglige nysgerrighed er ikke til at tage fejl af. Skridt for skridt er Lars-Peter hver dag med til at gøre Danmark mere digital. #siemensdk125

Vi overlader trygt dine bygninger til Gitte. Hun kan få store bygninger som Københavns Lufthavn til at fungere effektivt og klogt ved brug af teknologi. Vi er glade for, at Gitte er en del af Siemens. #siemensdk125

Grøn omstilling starter med mennesker som Knud. Derhjemme skruer Knud på gamle traktorer, og på arbejdspladsen omstiller han mange af de tilbageværende kraftværker. Vi er stolte af at have Knud som kollega. #siemensdk125

En verden af muligheder

I Siemens leverer vi svarene på nogle af verdens sværeste spørgsmål hver eneste dag, og innovation er en stor del af vores hverdag. Vi har derfor mange muligheder og udfordringer, som kun venter på at blive udfordret af dig. Bliv en del af os, og gør dine interesser eller drømme til en realitet, hvad end de måtte være.

"I min afdeling laver vi specifikt software til at styre togene. Fordi Siemens er sådan en stor organisation, og fordi vi arbejder med så mange forskellige projekter, så er der også altid mulighed for at prøve noget nyt."

Andreas Hjelm, Software Development Manager

”Det bedste ved at arbejde i Siemens er, at man kan lære noget nyt hver eneste dag.”

Susanne Lebeck, Project Manager
Vil du skabe en bedre fremtid?

I Siemens kan du blive en “#futuremaker.”. Hver dag arbejder vi for at skabe en mere bæredygtig fremtid. Siemens arbejder inden for mange forskellige teknologiske forretningsområder, men fælles for dem alle er, at de bidrager til at løse mange af de udfordringer, som verden står overfor i dag for at skabe et bedre imorgen. Vil du skabe fremtiden med os?

Mit job handler om at finde muligheder for at spare på energien, således at kunderne kan spare penge. Der er meget fleksibilitet i jobbet. Jeg har en opgave, som jeg skal løse, og hvordan jeg løser den, det vælger jeg mere eller mindre selv.”

Lone Sørensen, Project Manager

”Jeg udlever min drøm. Jeg får lov til at dykke ned i ting og være opdateret på ny teknologi. Det elsker jeg.”

Morten Kromann, Sales Specialist

Vil du være med?

Vil du vide mere om Siemens?Se vores ledige stillinger og læs mere om Siemens som arbejdsplads her.Læs mere om Siemens og vores forretningsområder her.


Drømmer du om at blive elev i Siemens?

Læs mere om dine muligheder som elev i Siemens her.