Spæncom A/S

Gem
Spæncom A/S
Projektleder

Spæncom A/S, Hedehusene, Aalborg eller Kolding

Vi omdanner mere end 75 års ekspertise til bygninger, der holder i mere end 75 år – vil du med på holdet?

Vi søger en udadvendt projektleder til at stå i spidsen for nyskabende betonbyggerier. Som projektleder får du ansvaret for konkrete projekter i størrelsesordenen fra 5-100 mio. kr. og som består af egenproduktion af betonelementer, projektering og montage. Du er ansvarlig for projektforløbet – både med hensyn til tidsplan, kvalitet og økonomi.

Hos Spæncom søger vi altid nye veje mod højere kvalitet, for som totalleverandør af byggeelementer og montage går vi forrest og sætter standarden for intelligente, præfabrikerede betonelementløsninger til al slags byggeri. Vores resultater er skabt af dygtige, ambitiøse og kreativt tænkende medarbejdere - måske er du den næste på holdet?

Spæncom A/S
Gem
Spæncom A/S
Produktionsleder

Spæncom A/S, Aalborg

Til vores fabrik i Aalborg, hvor vi producerer huldæk, søjler, bjælker, tagelementer m.m. til boliger, kontorer og andet byggeri, søger vi en resultat- og samarbejdsorienteret produktionsleder med integritet til at stå i spidsen for en gruppe på ca. 40 medarbejdere og 4 teamledere.

Som produktionsleder får du ansvaret for personaleplanlægning og kompetenceudvikling af medarbejdergruppen og i samarbejde med vores planlægningsafdeling, at få tilrettelagt en optimal og effektiv planlægning af produktionen.

Vi sætter sikkerhed og kvalitet højt på vores agenda, og derfor bliver det også dit ansvar, at gældende standarder indenfor såvel arbejdsmiljø som kvalitetskrav og gældende ISO standarder overholdes i eget område.

Spæncom A/S