BROEN A/S

Save
BROEN A/S Måletekniker

BROEN A/S, Assens

Vil du med på rejsen og være vores nye måletekniker? Har du erfaring med indgangskontrol og måleteknik? Og er du samtidig selvstændig og struktureret?

Vi udvider vores produktion i Assens, og søger derfor en ny kollega til vores kvalitetsafdeling, hvor du kan blive vores nye kollega og sætte dit præg på fremtidens kvalitetsarbejde.

Du vil få et tæt samarbejde med vores nuværende kvalitetsinspektør, som har været i virksomheden i mange år. Sammen kommer I til at supportere vores R&D-afdeling og produktion i form af opmåling af komponenter til prototype og 0-serier.

Du medvirker endvidere i udarbejdelsen af kontrolplaner og implementeringen af SPC i produktionen. På baggrund af målinger udarbejder du kvalitetsstatistikker og quality alerts samt medvirker ved behandlingen af interne afvigelser. Du vil også skulle gennemføre indgangskontrol af varer fra leverandører i henhold til tegninger og indkøbsspecifikation.

Check the job satisfaction:
Published:
Save
Curia Projektleder til kundespecifikke ventilløsninger

Curia søger for BROEN A/S i Assens

Vil du være en del af en internationalt førende leverandør inden for ventilteknologi? Og har du teknisk forståelse og lysten til direkte dialog med få udvalgte kunder?

Som projektleder for OEM BALLOFIX løsninger hos BROEN A/S får du en spændende stilling med et internationalt islæt, og en bred vifte af alsidige opgaver. Du får ansvaret for projektstyring af OEM-projekter, hvor du i samarbejde med salg, R&D, PTA og SCM løbende har fingeren på pulsen, og sikrer at kunden er involveret og orienteret om status på projekterne. Du kommer til at være med i projektet lige fra opstart til afslutning af projektet.

Du kommer til at spille en aktiv rolle i et godt og uformelt arbejdsmiljø, hvor samarbejde og vidensdeling er en naturlig del af hverdagen, og beslutningsvejen er kort.

Check the job satisfaction:
Published:
Save
Medarbejderne Procesoperatør

Medarbejderne søger for BROEN A/S i Assens

Som procesoperatør har du helt sikkert nok af potentielle arbejdspladser at vælge mellem. Men hvorfor så ikke vælge en bundsolid virksomhed, som – udover at være markedsleder – investerer i udviklingen af sine medarbejdere og har styr på arbejdsmiljøet med en ISO45001-certificering?

Til BROEN A/S og deres produktion af FULL FLOW-ventiler søger vi en procesoperatør til den tekniske afdeling, som består af i alt 25 kollegaer inden for planlægning, produktion og drift. Du bliver en del af en virksomhed med et stærkt sammenhold, hvor kollegaer hjælper hinanden og arbejder på at løse opgaverne i fællesskab.

Som procesoperatør arbejder du med op- og omstilling af produktionslinjer, betjening af produktionslinjer og montageceller, receptprogrammering samt løbende optimering af processer og værktøjer.

Check the job satisfaction:
Published: