Gjensidige Forsikring

Gem
Gjensidige Forsikring Svensktalende studentermedhjælper til stilling som kunderådgiver til Gouda Rejseforsikring

Gjensidige Forsikring, København

Vi har den helt rigtige stilling til dig, der taler svensk og… Til dig, der vil gøre en forskel for rejsende.

På dit nye kontor i København bliver din arbejdsdag brugt på at rådgive svenske kunder. Dit mål er at finde frem til og sælge de helt rigtige forsikringsløsninger, og det gør du både over telefon og mail.

Gjensidige Forsikring

Du bliver en del af vores Salgs- og Kunderådgivningsteam, som består af såvel fuldtidsrådgivere som studentermedhjælpere. Vi deler alle samme mission: at rådgive og sælge rejseforsikringer til kunder. Det giver os – og dig – god viden omkring rejseforsikringer og samtidig viden omkring, hvad der rører sig i rejseindustrien.

Gjensidige Forsikring
Gem
Gjensidige Forsikring
Skadebehandler til Arbejdsskadeområdet

Gjensidige Forsikring, København

Gjensidige Forsikring

Er du erfaren i arbejdet med arbejdsskader? Fx som skadebehandler i et selskab, i Arbejdsmarkedets Erhvervssikring, Ankestyrelsen eller er måske jurist eller uddannet på Forsikringsakademiet?

Så har vi et spændende job i vores arbejdsskadeteam, som er en del af Personskadeafdelingen.

Den ledige stilling kræver erfaring med erhvervsevnetab, varigt mén og selvstændig opgørelse efter ASL. Vi har en offensiv skadebehandling, hvor vi går i dialog med både den skadelidte og arbejdsgiveren. Derfor forventer vi, at du kan arbejde proaktivt, igangsætte forløb for hurtigere helbredelse, spotte behov for efterforskning, og at du mestrer at anke sager, herunder også at identificere sager, som må gennem vores retssystem.

Gjensidige Forsikring