Unique Human Capital

Unique Human Capital - kvalificeret rådgivning og succesfulde rekrutteringer!

Unique Human Capital er et respekteret rekrutteringsbureau, der leverer rådgivningsydelser inden for Executive Search, Search & Selection og Board Search. Vi er landsdækkende med afdelinger i København, Aarhus og Aalborg, og vi varetager komplekse rekrutteringsopgaver både i Danmark og Internationalt.

Vores kvalificerede konsulenter leverer rådgivning, der tager udgangspunkt i egne ledelsesmæssige erfaringer i det danske og internationale erhvervsliv. Derfor vil du som kunde opleve, at vores konsulenter har et bredt netværk og branchekendskab inden for bl.a. Life Science, Retail & FMCG, Logistik, Marketing, IT & Industri, Bygge & Anlæg, Finans mv.

Alle opgaver bliver løst i teams, og der bliver altid tilknyttet dygtige og erfarne researchere for at sikre en grundig afdækning af kandidatmarkedet og dermed et højt niveau af specialiserede og egnede kandidater til opgaven. I samspillet mellem konsulenter og researchere sikrer vi kunden forretningsforståelse og markedsindsigt i de forretningsmæssige udfordringer, der kan være ved rekruttering, fastholdelse og udvikling af medarbejdere.

Kvalitet, kompetence og troværdighed er drivkraften i alt, hvad vi foretager os i forhold til både kunder, samarbejdspartnere og kandidater

Unique Human Capital blev i september 2016 en del af First Chair Group (FCG), hvor vi deler ambitioner med Envision, A2, Gorm, Harbinger, Rodkjær Event, FCG Consulting, Pluss Leadership og FCG Global Goals om at skabe Danmarks førende koncern af rådgivningsvirksomheder. Tilsammen beskæftiger First Chair Group +250 medarbejdere, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi.

Vi har alle en stærk forretningsforståelse og er drevet af at tilføre værdi til vores kunder. Vi ser derfor frem til at høre fra dig og rådgive dig om, hvordan I som virksomhed kan sætte barren højere, ved hjælp af succesfulde rekrutteringer og kvalificeret rådgivning.

Vi ser frem til at høre fra dig og rådgive dig om, hvordan I som virksomhed kan sætte barren højere, ved hjælp af succesfulde rekrutteringer og kvalificeret rådgivning.

Du er velkommen til at kontakte os på:

Tlf: +45 7020 6700

E-mail: mail@uhc.dk

Besøg os på www.uhc.dk