Solrød Kommune

Evaluering

Positiv kommentar

Super arbejdsplads, med fokus på balance mellem arbejde og fritid, samt god trivsel. Meget flad organisation, hvor der ikke er langt til øverst ledelse. Mindre kommune som giver store muligheder for at favne fagligt bredt.

Negativ kommentar

Evaluering

Positiv kommentar

God arbejdsplads i en generelt meget velfungerende kommune. Der er fokus på balance mellem arbejde og fritid og der er et ønske om løbende at udvikle kommunen i en positiv, moderne og professionel retning.

Negativ kommentar

Evaluering

Positiv kommentar

En god arbejdsplads med fantastiske kollegaer, og god mulighed for sparring. Da der lægges op til et tæt samarbejde klasserne imellem på årgangene er der sat tid af til dette i skemaerne. Udover dette vil du som ny lærer altid blive mødt med kollegaer som gerne hjælper og guider. Muligheder for videreuddannelse indenfor rimelighedens grænser;) Jeg oplever en ledelse, som vil skolen det bedste, vil deres ansatte det bedste og gerne vil udvikle skolen. Som ny lærer vil du kunne opleve hjælpsomme kollegaer, godt samarbejde, faglige forventninger og mulighed for udvikling i din undervisning.

Negativ kommentar

Da der er fokus på faglig udvikling og faglig sparring vil man kunne opleve en del mødeaktivitet. Dette kan lette den daglige forberedelse, men hvis man er privatpraktiserende i sin undervisning vil dette fylde en del. Ledelsen er ikke altid så synlig i personalerummet, men de har næsten altid tid, hvis du svinger forbi kontoret:)

Evaluering

Positiv kommentar

Jeg arbejder i Solrød på Munkekærskolen og har gjort det en del år. det er en skole i udvikling og som vil samarbejdet. det betyder, at vi planlægger sammen og støtter hinanden i de ting, som vi finder udfordrende. Skolen har udviklet denne praksis de sidste 4-5 år, og vi har også haft kollegaer, som ikke synes om at vi koordinere og planlægger sammen. De har valgt andre veje, fordi vi er på en skole som er tydelige om, hvor vi er på vej hen. Jeg har gode kollegaer og oplever masser af mulighed for hjælp hos dem, vejledere og ledelsen. Der er gode relationer og et godt fællesskab.

Negativ kommentar

Hvis man mest er til at køre sin egen klasse er dette ikke den rette skole. Kommunen har en lav udgift på skoler, så man vælter ikke rundt i to-lærertimer. Når man har et stærkt samarbejde er der flere møder end hvis man er ét sted, hvor man står med tingene selv. Skolen prioriterer at vi arbejder med samme bogsystemer, det kan nogen finde ærgerligt, men det er samtidig også en styrke når vi planlægger og evaluerer.

Evaluering

Positiv kommentar

Et godt sted som nyuddannet eller som første trin på en karrierevej, indtil man har lært "det offentlige" at kende, og begynder at få egne ambitioner - og så må man videre

Negativ kommentar

Meget topstyret og ikke særlig forandringsparat arbejdsplads. selv i lederstillinger fylder driften 90pct og udvikling 10 pct. Ærgerligt med "plejer"-kulturen

Evaluering

Positiv kommentar

Munkekærskolen har flere gode kolleger.

Negativ kommentar

Ledelsen er inkompetent, de ansatte flygter, arbejdspresset øges konstant.

Evaluering

Positiv kommentar

Negativ kommentar

Utallige kompetente lærere og pædagoger har forladt Munkekærskolen pga. ledelsen. Hvis du gerne vil tænke bare lidt selv over din praksis, så er skolen ikke noget for dig. Alt ensrettes, og du kan sågar ikke engang selv vælge, hvilket bogsystem, du vil undervise efter, eller hvilke kopiark, du vil anvende. Du kan til gengæld forvente et hav af irrelevante møder, et skema fuld af mellemtimer, en ledelse, der overvåger dig, en ledelse, der har spioner blandt de ansatte. Hvis du har tendens til stress, så søg ikke ansættelse på Munkekærskolen.

Evaluering

Positiv kommentar

Der er INTET godt at skrive om ledelsen på “Munkekær”. Dit førstehåndsindtryk vil nok være fint, men derefter bliver det kun værre. De formår kun at lave en arbejdsplads, hvor man som medarbejder føler sig overvåget hele tiden, og de lytter ikke til deres ansatte. Der har været en kolossal udskiftning i personalegruppen, hvilket taler for sig selv.

Negativ kommentar

Evaluering

Positiv kommentar

Munkekær har dejlige børn

Negativ kommentar

Enormt personalegennemtræk - tjek matriklen godt inden du søger, Gammeldags, kontrollerende ledelse Forvent ingen karriereudvikling medmindre du "frataniserer" med ledelsen Ledelsen mangler værktøjer, med undtagelse af hammer ??

Evaluering

Positiv kommentar

Ledelsen ved godt hvor man vil hen. Det kan selvfølgelig skabe tryghed for nogle.

Negativ kommentar

Vejen frem til målet eller den ledelsesmæssige værktøjskasse er magelfuld. Det eneste værktøj er en stor hammer, som flittigt bliver brugt - selvom man er i gang med en delikat opgave. Der bliver ikke lyttet meget til medarbejderne.

Evaluering

Positiv kommentar

Nogle af de kollegaer man får er gode nok, andre knap så gode

Negativ kommentar

Jeg ville aldrig vælge Solrød Kommune igen. Deres ledelse er ikke værd at samle på. Jeg har kun oplevet negativitet fra ledelsens side, og hvis man stiller spørgsmålstegn ved det mindst får man at vide hvem der bestemmer på den grove måde. Der er ingen samarbejde mellem ledelsen og folkene ude i marken. Arbejdsmiljøet er heller ikke særlig godt.

Evaluering

Positiv kommentar

Negativ kommentar

Styres fra toppen af ukompetente og dårlige ledere. De kræver af medarbejderne men giver intet tilbage. Vi lever i år 2018, det er ikke gået op for denne ledelse. De bør nok kigge indad og overveje hvem der bære skylden for at folk flygter derfra og det høje sygefravær

Evaluering

Positiv kommentar

Normering

Negativ kommentar