Lejerbo

Save
Lejerbo
Driftschef

Lejerbo, Valby

Forvaltningsgruppe Storkøbenhavn søger en driftschef, hvor en stor del af opgaven består af at lede større og mindre renoveringsopgaver i forvaltningen.

Du får ligeledes ansvaret for en gruppe afdelinger, herunder ledelsesansvaret for personalet i afdelingerne, som lokalt varetager den daglige drift og beboerservice i vores bebyggelser.

Stillingen er således både administrativ, byggeteknisk- samt driftsorienteret. Det forventes derfor, at du kan formidle, læse og forstå et regnskab, ligesom du er vant til at arbejde med budgetter, estimater og budgetopfølgninger. Med udgangspunkt heri er det en forudsætning, at du har styr på og er fortrolig med diverse IT-systemer.

Save
Lejerbo
Ambitiøs og dygtig projektleder

Lejerbo, Valby

Lejerbo søger en ambitiøs, selvstændig, fagligt dygtig og struktureret projektleder til vores projektportefølje. Har du mod på og lyst til at arbejde i en organisation med højt til loftet og en hverdag med mange spændende opgaver og stor berøringsflade til byggeriets parter, er du måske vores nye projektleder!

Du vil som projektleder i Bygge- og Udviklingsafdelingen få et stort selvstændigt ansvar, masser af afveksling i såvel opgaver som jobindhold og ikke mindst en bred kontaktflade til kunder, samarbejdspartnere og kollegaer i resten af Lejerbo.

Spændvidden i projekterne er stor, og du vil skulle varetage projekter i forskellige faser og af varierende karakter inden for både nybyggeri og renovering. Som projektleder arbejder du som udgangspunkt med projekterne fra idé til aflevering.

Save
Lejerbo Teamleder til sekretariatet i Lejerbos Bygge- og Udviklingsafdeling

Lejerbo, Valby

Til Lejerbos landsdækkende Bygge- og Udviklingsafdeling søger vi en økonomisk og fagligt velfunderet teamleder til at lede, kvalitetssikre og udvikle sekretariatet.

Sekretariatets opgaver består bl.a. i at understøtte ledelsen i afdelingen og gennemførelsen af projekter over hele landet. Sekretariatets 10 medarbejdere leverer juridisk bistand (udbud og entrepriseret, køb og salg af fast ejendom mv.), projektudvikling, økonomistyring og controlling, finansiering i forbindelse med hjemtagelse af lån, kommunikation til vores kunder mv.

Arbejdsopgaverne

  • Ledelse af et stærkt fagligt team
  • Økonomistyring, herunder udvikling af processer og værktøjer der understøtter vores projekter
  • Projektudvikling og udarbejdelse af tilbud til kommunale og private samarbejdspartnere
Save
Driftsassistent til Shared Service Center, Brøndby Boligselskab
Til Brøndby Boligselskab søger vi en medarbejder til en stilling som driftsassistent i vores Shared Service Center (SSC).
Lejerbo, Brøndby
Lejerbo
Published:
Save
Driftschef til Lejerbo, Forvaltningsgruppe Storkøbenhavn, renoveringssager mv
Forvaltningsgruppe Storkøbenhavn søger en driftschef hvor en stor del af opgaven består af at lede større og mindre renoveringsopgaver i forvaltningen.
Lejerbo, Storkøbenhavn
Lejerbo
Published:
Save
Serviceminded gårdmand til Vejle og omegn
Til vores afdelinger i Vejle og omegn søger vi en serviceminded, imødekommende og hjælpsom gårdmand til bl.a. beboerservice og syn.
Lejerbo, Vejle
Lejerbo
Published:
Save
Gårdmand til Driftsfællesskab, Lejerbo Køge
Til Lejerbos driftsfællesskab i Køge, søger vi en serviceminded og alsidig gårdmand, som af natur brænder for faget.
Lejerbo, Køge
Lejerbo
Published:
Save
Serviceminded vicevært til Lejerbo Aalborg
Til Lejerbo Aalborg søger vi en serviceminded, imødekommende og hjælpsom vicevært.
Lejerbo, Aalborg
Lejerbo
Published:
Save
Driftsassistent Varmemesterkontoret i Høng - 12 timer ugentligt
Til vores varmemesterkontor i Høng, søger vi en driftsassistent til kundebetjening og administrative opgaver, 12 timer om ugen.
Lejerbo, Høng
Lejerbo
Published:
Save
Ejendomsserviceteknikerelev til Lejerbo Rudersdal
Drømmer du om at uddanne dig til ejendomsservicetekniker, eller er du allerede i gang med uddannelsen og mangler en praktikplads?
Lejerbo, Rudersdal
Lejerbo
Published: