Lejerbo

Gem
Lejerbo Økonomiassistent

Lejerbo, Valby

Vil du indgå i en afdeling med højt til loftet, plads til udfoldelse og hvor ikke to dage er ens? Lejerbo søger en økonomiassistent til økonomiafdelingen i Valby. Jobbet er selvstændigt med en afvekslende hverdag.

I din dagligdag vil du blandt andet skulle beskæftige dig med:

  • Udarbejdelse af regnskaber og budgetter for Lejerbos boligafdelinger
  • Afstemninger af fx ejendomsskatter og andre finansielle poster
  • Indhentning af oplysninger og budgetforudsætninger i tæt samarbejde med andre driften

Afdelingen består af 18 engagerede, imødekommende og hjælpsomme medarbejdere. Vi stræber efter at være det bedste administrationsselskab og give den bedste rådgivning til vores afdelinger og organisationer.

Gem
Lejerbo Serviceminded Gårdmand med VVS-kompetencer, Brøndby Boligselskab

Lejerbo

Til afdelingerne i Brøndby Strand søger vi en serviceminded, imødekommende og hjælpsom gårdmand. Du er frisk af sind, klar på fysisk arbejde, ligesom du er en pligtopfyldende person med drive og engagement, der sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde, og som i hverdagen formår at skabe en god dialog og kontakt til kolleger samt beboerne i området.

Dine opgaver består primært af driftsopgaver og almindeligt vedligehold herunder vedligeholdelse af vores store varmecentraler. Derudover kan der ved behov forekomme praktiske opgaver såsom pasning af grønne områder, renholdelse, tømning af containere og. I perioder kan der være arbejdsopgaver på ejendomskontoret i form af beboerservice såvel personligt, telefonisk eller skriftligt.

Gem
Lejerbo Ambitiøs og dygtig projektleder til Lejerbo øst, stor almen bygherreorganisation

Lejerbo, Valby

Lejerbo søger en ambitiøs, selvstændig og fagligt dygtig projektleder til vores projektportefølje. Har du mod på og lyst til at arbejde i en organisation med højt til loftet og en hverdag med mange spændende opgaver og stor berøringsflade til byggeriets parter, er du måske vores nye projektleder!

Du vil som projektleder i bygge- og udviklingsafdelingen få et stort selvstændigt ansvar, masser af afveksling i såvel opgaver som jobindhold, og ikke mindst en bred kontaktflade til kunder, samarbejdspartnere og kollegaer i resten af Lejerbo.

Som projektleder arbejder du som udgangspunkt med projekterne fra idé til aflevering. Derfor er et godt overblik og procesforståelse for byggeriets faser og parter en forudsætning. Endelig vil du også deltage i strategiske udviklingsprojekter, hvor du bidrager med viden og erfaring til leverancer, der gør Lejerbo til en endnu mere professionel bygherre.

Gem
Lejerbo Ambitiøs og dygtig projektleder til Lejerbo vest, stor almen bygherreorganisation

Lejerbo, Valby

Lejerbo søger en ambitiøs, selvstændig, fagligt dygtig og struktureret projektleder til vores projektportefølje. Har du mod på og lyst til at arbejde i en organisation med højt til loftet og en hverdag med mange spændende opgaver og stor berøringsflade til byggeriets parter, er du måske vores nye projektleder!

Du vil som projektleder i bygge- og udviklingsafdelingen få et stort selvstændigt ansvar, masser af afveksling i såvel opgaver som jobindhold, og ikke mindst en bred kontaktflade til kunder, samarbejdspartnere og kollegaer i resten af Lejerbo.

Som projektleder arbejder du som udgangspunkt med projekterne fra idé til aflevering. Derfor er et godt overblik og procesforståelse for byggeriets faser og parter en forudsætning.

Gem
Varmemester, Lejerbo Hvidovre Midt
Lejerbo søger en serviceminded, administrativ- og ledelsesstærk varmemester til vores ejendomskontor på Arnold Nielsens Boulevard, Hvidovre.
Lejerbo, Hvidovre
Lejerbo
Indrykket:
Gem
Ejendomsserviceteknikerelev søges til Boligselskabet Holstebro
Vi søger en ejendomsserviceteknikerelev.
Lejerbo, Holstebro
Lejerbo
Indrykket:
Gem
Serviceminded gårdmand med VVS-kompetencer til Lejerbo Vejle og omegn
Til vores afdelinger i Vejle og omegn søger vi en serviceminded, imødekommende og hjælpsom gårdmand til beboerservice og syn.
Lejerbo, Vejle
Lejerbo
Indrykket: