Codan Forsikring A/S

Vi skaber rammerne, så du kan udvikle dig og nå dine ambitioner

Codans medarbejdere er grunden til, at vi er blandt de absolut førende på forsikringsmarkedet. Derfor er det vigtigt for os at give dig og dine nye kolleger den støtte og vejledning, du behøver for at udvikle dig fagligt – også selvom du allerede har en lang karriere bag dig.

Vi belønner din gode præstation og gør hele virksomheden opmærksom på den. Det gør vi, fordi det er vores ambition at fastholde og udvikle en organisation, der præsterer det optimale, og som gør såvel kunder som medarbejdere tilfredse.

Codan – en del af et internationalt samarbejde

Codan tilbyder forsikringer til både private og virksomheder. Men vi vil allerhelst hjælpe vores kunder til helt at undgå skader. Derfor sælger vi ikke kun forsikringer – vi rådgiver også om forebyggelse. Og vi er stolte af, at langt størstedelen af vores kunder fortæller os, at de er tilfredse med vores rådgivning.

Som et af det skandinaviske markeds største og ældste forsikringsselskaber hjælper vi årligt i Danmark omkring 245.000 husstande og 50.000 små og store virksomheder med godt 200.000 skader.

Codan er en del af Codan-koncernen med Christian Baltzer som CEO, og er ejet 50% af canadiske Intact Financial Corporation og 50% af danske Tryg A/S. Vi er ca. 1.000 medarbejdere i Danmark fordelt på to lokationer, én i København og én i Aarhus.

Alm. Brand køber Codan
Sammen skaber vi Danmarks næststørste forsikringskoncern.

Handlen skal først godkendes af myndighederne, før købet kan gennemføres. Det er forventningen at handlen gennemføres i første halvår 2022.

Når købet gennemføres, bliver to af Danmarks ældste forsikringsselskaber til én koncern. De nuværende brands Codan, Privatsikring og Alm. Brand vil fortsætte som i dag efter købet er gennemført.

På sigt kan du forvente flere muligheder. Vi kan med det bedste fra begge selskaber tilbyde en fuld palette af konkurrencedygtige produkter og løsninger til de danske forsikringskunder.

Vi sætter din karriereudvikling i fokus

Vi satser på løbende kompetenceudvikling for at give dig mulighed for hele tiden at udvikle dig. Grundlaget for denne udvikling er de årlige medarbejderudviklingssamtaler.

For mange er det at gøre karriere det samme som at stræbe efter chefstillinger. Men vi tror på, at karriereudvikling også kan være at fordybe sig og blive specialist inden for sit felt. Det kan også handle om at udvide sine kvalifikationer ved at skifte arbejdsområde. Vi støtter dig, uanset om du vil være chef, uddybe dine færdigheder eller lære noget helt nyt.

Eftersom vi er en del af en stor, international koncern, findes der internationale karrieremuligheder. Eksempelvis gennem vores Fast Track-program eller jobrotationsprogram.

Arbejde er ikke et sted, du tager hen. Det er noget, du gør.

Codan tilbyder fleksible arbejdsforhold

I Codan er vi særligt opmærksomme på vores medarbejderes trivsel. Især under COVID-19 har vi givet vores medarbejdere større fleksibilitet og mulighed for at arbejde hjemme. Men Hjemmearbejde er ikke et tidsbegrænset COVID-19-tiltag. Det er noget vi – nu og fremover – giver dig, så du kan skabe et balanceret arbejdsliv.