Krak

Evaluering

Positiv kommentar

Eniro er en dynamisk arbejdsplads, hvor du har mulighed for at gøre en forskel. Der er en fantastisk energi og så oplever jeg en høj grad af mangfoldighed. Der er stærke relationer medarbejderne imellem og dygtige mellemledere.

Negativ kommentar

Koncernledelsen sidder i Sverige - de føles nogle gange "langt væk".

Evaluering

Positiv kommentar

fantastiske kolleger

Negativ kommentar

Evaluering

Positiv kommentar

En virksomhed som er kendetegnet ved gerne at ville være en god arbejdsplads

Negativ kommentar

Mangler at styrke kommunikationen mellem ledelse og medarbejdere

Evaluering

Positiv kommentar

Jeg har nogle fantastiske søde dejlige kolleger som jeg har det sjovt og hyggeligt med - jeg er del at et suverænt godt team - vi hygger og har det sjov både i arbejdes tiden og uden for arbejdstiden - Vi griner og pjatter sammen - jo mere hygge og sjov jo gladere og mere købelystne er vores søde kunder :)

Negativ kommentar

Det brænder i den grad på hos mellemlederen - når han endelig viser sig blandt os trækker han alt humør, glæde og salgs lysten ud af teamet - vi er gået fra at være det team med alle mindst sygefravær til det team med mest sygefravær på bare en måned - Grundlønnen er bestemt ikke noget at råbe hurra for...

Evaluering

Positiv kommentar

Mine nærmeste ledere gav mig gode muligheder for at vinkle mine arbejdsopgaver, så de matchede mine kompetencer bedst muligt til glæde for både mig og min arbejdsplads. Derudover oplevede jeg stor fleksibilitet i forhold til at få arbejdsliv og privatliv til at gå op i en højere enhed - igen til glæde for begge parter.

Negativ kommentar

De seneste år har Eniro været plaget af rigtig mange organisationsændringer og fyringsrunder. Dette har desværre haft en negativ indvirkning på arbejdsglæden, da man aldrig vidste, om man stadig var ansat i morgen eller om ens afdeling var blevet nedlagt.