FDM

Evaluering

Positiv kommentar

FDM er en arbejdsplads, hvor kollegaer med meget forskellige fagligheder samarbejder om at gøre det bedste for vores medlemmer. Det giver så meget dynamik og holdånd, og alt sammen inden for rammerne af dyb faglighed, troværdighed og professionalisme. Der er også plads til et liv udenfor arbejdet.

Negativ kommentar

Jeg er her stadig efter nogle års ansættelse, så jeg har ikke så meget kritik :-).

Evaluering

Positiv kommentar

I FDM blev jeg som ny taget imod af mine kolleger med stor opmærksomhed og bevidsthed om at skabe en god start for mig - og det har jeg fået. Jeg oplever, at være blevet en del af en arbejdsplads med stor faglig kompleksitet, hvor vi er mange forskellige faggrupper der samarbejder, og det skaber god dynamik og diversitet. Der bliver sat høje ambitioner for at medarbejderne skal trives og have spændende opgaver, ligesom at der også prioriteres en ordentlig balance mellem privatliv og arbejdsliv. Det betyder også, at jeg er utrolig glad for at være landet lige her!

Negativ kommentar

Jeg har endnu ikke fået øje på det :-)

Evaluering

Positiv kommentar

FDM er et hus med utroligt meget passion. Alle i FDM knuselsker det de laver, og mængden af viden i huset er overvældende. Medarbejderne føler stærkt for foreningstanken, og forsøger at tjene en højere dagsorden end årsregnskabet.

Negativ kommentar

Evaluering

Positiv kommentar

Dejligt kollegialt miljø, mere fokus på hygge frem for forretning

Negativ kommentar

FDM har ikke meget berettigelse tilbage. Ledelsen dyrker derfor pseudo arbejde og tomme strategier for at tilfredsstille foreningens bestyrelse.

Evaluering

Positiv kommentar

Søde kollegaer - god sparring mellem afdelingerne - opgaver følges til dørs

Negativ kommentar

Der arbejdes ud fra mål, kvalitet, hvilket i en afdeling med daglig antal kald på 700-1200 kald, kan være stressende, kontrol/overvågning, mange møder uden substans, manglende vedligeholdelse af uddannelse af personale, for mange samtidige projekter.