Energinet

ENERGINET ER EN AMBITIØS OG FLEKSIBEL ARBEJDSPLADS


Når du træder ind ad døren til Energinet, vil du opdage, at der er højt til loftet – i mere end én forstand. Vi har høje ambitioner, og din leder har stor tillid til dig og dine kompetencer. Du får masser af ansvar og vil opleve stor fleksibilitet i forhold til, hvordan du planlægger din arbejdsdag. Det gælder, uanset om du er nyuddannet eller erfaren.

Vores kultur er uformel og lærende. For eksempel sidder vi alle i storrumskontor, lige fra kontoreleven til den administrerende direktør. Vi bruger aktivt vores kaffebar og åbne atrium, når vi deler viden og samarbejder på tværs af afdelinger og fagligheder, og har du brug for sparring og input fra en kollega, går du aldrig forgæves.

“Grønne energiteknologier er i en rivende udvikling, og jeg er med på rejsen! Det er fedt at være med til at skubbe til grænserne for, hvad der er teknisk muligt! Vores anlæg skal holde i 40 år, så når vi udvikler nye løsninger, skal vi også være sikre på, at de virker i praksis. Det er en mega spændende udfordring. Og jeg har stor indflydelse på, hvordan det endelige design af stationer og elnettet ser ud, så det virker uden fejl eller mangler.”

Chris Skovgaard, seniornetanalytiker

VI HAR DANMARKS FEDESTE ARBEJDSOPGAVER


Vi tør godt påstå, at vi har nogle af de mest spændende arbejdsopgaver i Danmark. Vi er ambitiøse på både samfundets, virksomhedens og dine vegne. Hver dag arbejder vi med at udnytte den grønne energi fra sol, vind og biogas til at skabe verdens bedste energisystem.

Det kræver globalt udsyn, handlekraft og konstant nytænkning af vores tekniske og digitale løsninger.

Vi forventer, at du løbende udvider dine kompetencer og nysgerrigt opsøger nye muligheder, perspektiver og samarbejder. Til gengæld får du optimale rammer for at udvikle dig fagligt og personligt. Du indgår i samspil med dygtige kolleger og samarbejdspartnere og udvikler dig hele tiden gennem nye og spændende opgaver. Du kan også sætte turbo på din karriere gennem vores forskellige vækstspor, uanset om du er specialist, projektleder eller leder.

“Der er mange måder at gøre karriere på i Energinet. Det fede er, at man kan gribe mulighederne i det tempo, der passer én. Allerede 2 år efter graduateprogrammet blev jeg udnævnt til afdelingsleder. Jeg er virkelig stolt af den tillid, der blev vist mig. Nu er det min tur til at give noget tilbage og udvikle mine medarbejdere.”

Kia Marie Jerichau, afdelingsleder

“Jeg brænder for at bidrage til den grønne omstilling, og jeg har altid været optaget af komplekse systemer og bæredygtighed. I Energinet er jeg med til at udvikle nye løsningsveje til et fuldstændig bæredygtigt energisystem. Det motiverer mig! Jeg arbejder bl.a. med at koble el, gas, transport, varme og landbrug sammen og udvikler på måden, vi kan integrere el, brint, og biometan i et system, så vi kan opnå 100% bæredygtighed!”

Martin Hartvig, senioringeniør

SAMMEN SKABER VI GRØN ENERGI FOR EN BEDRE VERDEN


Når du går på arbejde i Energinet, kan du roligt ranke ryggen, for uanset hvilke opgaver du løfter, bidrager du til, at vi sammen kan nå vores mål om et 100 % grønt energisystem. Vi er med til at skabe en bæredygtig og klimaansvarlig fremtid i Danmark, samtidig med at vi inspirerer til globale løsninger på nogle af verdens største udfordringer.

Vi ved, at vores vigtigste ressource er dygtige og motiverede medarbejdere.

Vil du være en del af et stærkt team? Så læs mere på www.energinet.dk/karriere.
“Det er spændende at være med til at udbrede viden om Danmarks grønne elnet til andre lande og være med til at gøre en forskel for verdens klima. Jeg er fx med til at dele Energinets viden om indpasning af vindenergi med store lande som fx Kina. Og hvis Kinas elforbrug bliver bare 0,5 % mere grønt, svarer det til, at hele Danmark reducerer CO-udledningen med 70 %. Det er da vildt!”

Nan Qin, senioringeniør