ALD Automotive Danmark A/S

Når vi går ind i noget, gør vi det 100 %

Vi tilbyder fleet management og operationel leasing af biler til danske virksomheder gennem ALD Automotive og sælger og leaser biler til private gennem ALD Carmarket. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det med 100 % dedikation til vores kunder.

Vi vil kendes for vores gode service, og vi ved, at det kræver, at vores interne maskineri er lige så velsmurt som motorerne i vores bilflåde. Derfor er et stærkt samarbejde på tværs af afdelinger en selvfølgelighed hos os.

Vi er lige så dedikerede, når det kommer til vores samfundsansvar. Fx har vi et mål om, at halvdelen af bilflåden skal være elektrisk i 2025 – og vi er allerede startet internt, for alle nye firmabiler bliver fremover elektriske eller som plug in hybrid

ALD medarbejdere

Faglig udvikling og spræl i hverdagen

Ligesom vores bilflåde ikke skal stå stille, skal vores medarbejdere heller ikke gøre det. Derfor tilbyder vi interne uddannelser og kurser og støtter op om dig, hvis du har lederambitioner eller vil efteruddanne dig uden for ALD.

Når det skal være festligt fremfor fagligt, har vi selvfølgelig både sommerfest og julefrokost – men vi elsker også at hygge os sammen i hverdagen. Her samles vi om alt fra spinningklubben i fitnessrummet til prøvekørsler af nye biler, eller deler hotdogs som en leverandør er kommet forbi med.

Derudover kan du glæde dig til en sund og varieret frokostordning, fleksible arbejdstider, mulighed for hjemmearbejde, sundheds- og rejseforsikring samt en masse andre medarbejdergoder.

”Vi tager os meget af hinanden i det daglige – og man kan virkelig mærke mantraet om, at forretningen kun har det godt, hvis alle kolleger har det godt,” siger Camilla Hartvig, Executive Assistant.

Vi har et internationalt bagland og omfavner diversitet

Vi er ejet af den franske bankkoncern Société Générale. Det giver os en stærk kapital i ryggen og dig mulighed for at blive udstationeret, uanset din jobtitel.

Herhjemme er vi 160 kolleger fordelt på 3 lokationer i Taastrup og Fredericia. Vi er et godt mix af aldre og nationaliteter og er glade for den dynamik, forskelligheden giver os i hverdagen. Og hvis der opstår udfordringer, lytter vi og tager dem alvorligt, uanset hvem der påpeger dem.

Endelig gør vi noget ud af, at alle skal føle sig velkomne, når de starter hos os. Derfor har vi et skræddersyet forløb til dig de første 2-3 uger, hvor du lærer din nye afdeling og resten af virksomheden godt at kende.