ATP

atp=

ATP arbejder til gavn for den enkelte og for samfundet.

Det gør vi ved at skabe gode, stabile afkast på vores investeringer, som skal sikre både nuværende og kommende pensionister et livslangt tillæg til deres folkepension - ATP Livslang Pension. Og vi gør det ved ordentligt og effektivt at administrere centrale velfærdsydelser som fx feriepenge, folkepension, barselsdagpenge og boligstøtte.

Din karriere.
Danskernes tryghed.

Når vi siger Din karriere - Danskernes tryghed, er det fordi, at vi garanterer dig et arbejde, der udover at forløse dine faglige ambitioner, også har stor betydning for det samfund, vi er en del af.

Vi er knapt 3.000 medarbejdere, og det er alt fra investeringseksperter og IT-arkitekter, til kunderådgivere, jurister, økonomer og dataspecialister.

Vi har arbejdspladser i hele Danmark – i Frederikshavn, Holstebro, Haderslev, Vordingborg, Allerød, Lillerød og Hillerød.

= mening

I ATP arbejder vi hele tiden på at gøre det så nemt og enkelt som muligt at være dansker – så alle får udbetalt de rette ydelser, og så vi får det højest mulige afkast på de investeringer, vi foretager med vores allesammens penge.

= ambition

Vi stiller høje krav til din faglighed, og derfor vil du blive mødt af en forventning om at tage ansvar, udfordre og udvikle dig selv og de faglige fællesskaber, du bliver en del af.

= balance

I ATP er ambitionerne høje, både når det gælder faglighed, godt kollegaskab, trivsel og sundhed. Og vi tror på et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte - og det har vi.