FTFa

I FTFa tror vi på, at vores medlemmer hellere vil være i arbejde end på dagpenge.

FTFa arbejder hver dag for at være medlemmernes direkte vej til et nyt job. Vi er en partipolitisk neutral a-kasse med 58 medlemsorganisationer og mere end 150.000 medlemmer. Vi er på en rejse, hvor vi bevæger os fra at være en traditionel a-kasse til at blive Danmarks bedste til at rådgive vores medlemmer om jobsøgning og karriereudvikling og til at formidle job til medlemmerne.

FTFa

Vi vil være medlemmers direkte vej til et nyt job

Som medarbejder i FTFa er du del af en virksomhed med mere mening og en mere klar retning end de fleste andre steder. Som a-kasse for over 150.000 mennesker har vi sat os for, at vi vil være vores medlemmers direkte vej til et nyt job.Det er ambitiøst, men netop store ambitioner er en del af vores DNA. I FTFa skal du derfor være klar til altid at være på vej mod noget, der er lidt bedre. Det kalder vi forandringsdygtighed. Vi tror på, at vi kommer langt, når vi har modet til at fejle produktivt. Så længe vi bare bliver klogere, dygtigere og gør tingene smartere næste gang.

Vi sætter medlemmerne først

I FTFa arbejder du ud fra en klar strategi, og du vil opleve, at der er tydelig sammenhæng hele vejen fra vores vision til dit teams målsætninger. Medlemmerne er omdrejningspunkt for alt, hvad vi gør. Det gælder, uanset om du hjælper dem med at finde et nyt job, eller du er med til at sørge for, at de får deres dagpenge korrekt og til tiden. Vores medlemmer fortæller os, at de kan stole på os. At vi er imødekommende, hjælpsomme, troværdige og ser dem som mennesker frem for bare endnu et nummer i rækken. Vi tror, det skyldes, at vi blot behandler medlemmerne på samme måde, som vi behandler hinanden som kolleger.

Vi ønsker at skabe samfundsmæssig værdi

Du er samtidig del af en virksomhed, der har som erklæret mål at skabe samfundsmæssig værdi. Af samme årsag arbejder vi med den tredobbelte bundlinje, hvor vores sociale indsats og miljømæssige hensyn tæller lige så meget som de økonomiske resultater.

Vi er mere end en almindelig arbejdsplads

I FTFa er du mellem mennesker, der har de samme mål. Du skal derfor være klar til at blive mødt med lige stor interesse og respekt for, hvem du er, og hvad du kan bidrage med. På egen hånd og i samarbejde med dine kolleger.

Har du brug for hjælp, finder du den. Har du en god ide, bliver du hørt. Ønsker du faglige udfordringer, får du muligheden. Leder du efter kolleger, du kan lære af, er de der. Går du på arbejde for virkelig at gøre en forskel, har du det ligesom os.

FTFa er for dig, der vil have mere end en almindelig arbejdsplads.