Nordomatic A/S

Gem
Nordomatic A/S
System Administrator with competencies within Azure cloud

Nordomatic A/S, Herning

Can you be tempted to a new position as a System Administrator at Nordomatic in Herning? Do you see yourself in a strong and growth-oriented company where you get challenges and responsibilities?

Nordomatic is the Nordic region's leader in process systems, building automation, and Smart Buildings. We are growing and are looking for a System Administrator, for our Group IT department, who can and will take responsibility for further growth of the platform as well as operation of the platform, together with your colleagues in Group IT in Sweden and Denmark.

Your tasks will be, among others:

  • Azure operational
  • Intune deployment
  • O365 administration
Gem
Nordomatic A/S
Field Service Engineer

Nordomatic A/S, Aarhus

Bygninger står for 23% af al CO2 udledning i Danmark. Som Field Service Engineer hos Nordomatic bidrager du til at få dette bragt ned. Alene sidste år bidrog vores løsninger til at nedbringe CO2-udledningen med 80.000 tons hos vores kunder.

Nordomatic er Nordens førende indenfor bygningsautomatik og Smart Buildings. Vi fokuserer på høj faglighed og stor kundetilfredshed. Vi har mange opgaver, der skal løses og søger, til vores afdeling i Aarhus, en Field Service Engineer, som med et højt kvalitetsniveau og viden indenfor CTS og BMS kan give vores kunder gode løsninger og god service.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andre være:

  • Programmering i forbindelse med ombygninger ved vores mange faste kunder
  • Udfærdigelse af programmer i understationer og hovedcentre
  • Indregulering af varme-, ventilations- og lysanlæg
Gem
Nordomatic A/S
Field Project Engineer or Field Service Engineer

Nordomatic A/S, Brøndby

Vil du med ind i fremtiden? Kan du skabe smarte bygninger og energioptimeringer? I en rolle som Field Project Engineer eller Field Service Engineer hos Nordomatic bidrager du til at nedbringe Co2 udledningen.

Nordomatic er Nordens førende indenfor bygningsautomatik og Smart Buildings. Vi har mange opgaver, der skal løses, og søger til vores afdeling i Brøndby Field Project and Field Service Engineers, som med et højt kvalitetsniveau og viden indenfor CTS og BMS kan give vores kunder gode løsninger og god service.

Du bliver en del af en dynamisk, fleksibel og uformel struktur. Der er plads til sjov og kvikke bemærkninger, og vi brænder for det, vi laver. For at styrke nærheden og videndelingen i dagligdagen er vi opdelt i mindre teams, som støtter hinanden til at løse opgaverne.

Gem
Nordomatic A/S
IT-Supporter til Group IT

Nordomatic A/S, Herning

Vi søger en IT-supporter til vores Group IT-afdeling, som står for den daglige drift og support til vores interne brugere i Danmark og Norge.

Er god service og evnen til at finde løsninger på store og små tekniske problemer, en del af din DNA, så har vi et job til dig. Stiller du krav til din nye virksomhed om at bidrage til den grønne dagsorden, så er Nordomatic det helt rigtige valg for dig.

Vi vækster både organisk og via opkøb – og det stiller store krav til bl.a. IT-afdelingen om at kunne supportere flere og flere brugere. Vi udvider derfor kraftigt vores IT-afdeling i øjeblikket. Vores nye medarbejder vil få ansvaret for at levere IT-support fra A-Z til interne brugere i Danmark og Norge.

Dine opgaver vil blandt andre være:

  • Generel IT-support til interne brugere
  • Fejlsøgning
  • Brugeradministration