Ferring Pharmaceuticals A/S

Evaluering

Positiv kommentar

Lovely employees, good atmosphere

Negativ kommentar

DK management: outdated management style, haven't kept up with modern management principles.

Evaluering

Positiv kommentar

Fin løn, bonus og pension. Den bedste kantine i byen. Mange arrangementer for medarbejderne.

Negativ kommentar

En hård tone afdelingerne imellem. Meget hierakiet og dyrkelse af titler.

Evaluering

Positiv kommentar

God beliggenhed, dejlige mennesker og meningsfyldt arbejde

Negativ kommentar

En uhyre politisk kultur, en masse usammenhængende strategier og en sær struktur der gør det meget vanskeligt at manøvrere klogt. I Ferring arbejdes der åbent med begrebet "de urørlige" altså dem der har arbejdet længe i virksomheden og eller som kender ejeren personligt. Disse "urørlige" kan uden kompetencer og evner lave mere skade en gavn uden at nogen kan kritisere dem, det giver et meget dårligt arbejdsmiljø og en meget hul snak om værdier.

Evaluering

Positiv kommentar

En rigtig god arbejdsplads hvor der er plads til alle og hvor man føler sig velkommen og anerkendt om hvorvidt man er ansat i en fast stilling vikariat eller studerende. Lige gyldigt dit niveau af stilling så ved dine kollegaer at du skaber værdi til Ferring og stoler på at du tager ansvar i forhold til opgaver og lignende. Derudover er det en virksomhed som i den grad kender til personalepleje. De ved hvordan man gør så man som medarbejder føler sig værdifuld på flere niveauer fx videre uddannelse kurser julegaver fester mm. Udover det fagligt høje niveau så er Ferring og en virksomhed som giver muligheden for at være social med sine kollegaer bøde struktureret lokalt men også med initiativ fra medarbejderne udenfor arbejdstiden. Efter at have været ansat i 3 år synes jeg stadig det er en helt igennem unik arbejdsplads med masser af muligheder.

Negativ kommentar

Ferring er en meget kompleks virksomhed taget dens virksomhedsstruktur i betragtning hvilket kan være lidt bøvlet mht. kommunikation på tværs af afdelinger men hvilke virksomheder har ikke nogle barriere! Derudover er lønnen også lidt lavere i forhold til nogle af de andre store medicinalvirksomhede men til gengæld er der andre muligheder internt.