Davidsens Tømmerhandel A/S

Gem
People Executive Kategorichef

People Executive søger for Davidsen

Selvstændigt kategoriansvar i anerkendt virksomhed inden for byggebranchen

Kommer du fra en rolle med fokus på kategoriudvikling og sortimentsudvælgelse, hvor du har fået opbygget et solidt produktkendskab og produktportefølje? Er du en strategisk dygtig forhandler, som formår at bygge langvarige relationer med både leverandører og interne stakeholders? Og er du stærk analytisk og kan understøtte beslutningsgrundlag ved hjælp af produktdata og deres performance i markedet?

Du kommer til at referere til kategorigruppechefen og bliver en del af et kompetent team, hvor du får dit eget selvstændige ansvar for sortimentsopbygning og udvikling på tværs af alle 23 lokationer i Davidsen. Produktkategorien omfatter bl.a. Elværktøj og tilbehør til elværktøj, samt murer og entreprenør relaterede produkter.

Gem
Davidsens Tømmerhandel A/S
Salgs- og driftskoordinator til Davidsen, Karlslunde

Davidsens Tømmerhandel A/S

Vi søger en dygtig Salgs- og driftskoordinator, som vil være med til at løse de mange og varierede administrative opgaver, som skal klares i forbindelse med trælast- og butikssalg.

Som Salgs- og driftskoordinator i Davidsen spænder dit ansvar bredt inden for salgs- og administrative opgaver. Du varetager f.eks. lagerstyring, cyklisk optælling med opfølgning på minusbeholdning og andre forefaldne opgaver, som naturligt opstår på en arbejdsplads med mange medarbejdere.

Du er vores administrative omdrejningspunkt og det naturlige bindeled mellem afdelingen i Karlslunde og vores kolleger på Servicekontoret i Kolding. Du bliver del af et team på 17 kolleger og refererer til Driftschefen.

Davidsens Tømmerhandel A/S