Elopak Denmark A/S

Gem
Elopak Denmark A/S PLC/Automation Engineer

Elopak Denmark A/S, Lystrup

Er du vores nye kollega til vores tekniske team for automatisering og PLC Engineering?

Brænder du for at problemløse og optimere inden for en bred vifte af automationsopgaver, så har Elopak Denmark A/S en spændende og udfordrende stilling ledig.

Du får en afvekslende dagligdag sammen med erfarne kolleger og med mange og centrale snitflader til den øvrige organisation. Dine primære arbejdsopgaver er: z

 • Automationsopgaver, herunder programmeringsopgaver på eksisterende udstyr
 • Projektstyring af automationsprojekter internt og i samarbejde med eksterne leverandører
 • Løbende optimering og tilpasning af procesovervågningsudstyr
Gem
Elopak Denmark A/S Produktionsleder til aftenhold

Elopak Denmark A/S, Lystrup

Elopak Denmark søger til snarlig tiltrædelse en energisk og ambitiøs produktionsleder til aftenholdet. Vi søger en person med solid teknisk baggrund og god erfaring med at lede en produktion. Du ved, at succes og de gode resultater skabes gennem mennesker.

Som produktionsleder for aftenholdet vil du være en del af et driftteam på 6 produktionsledere, som refererer til vores produktionschef. Du vil som eneste produktionsleder på aftenholdet skulle tage det fulde ansvar for alle produktionsmedarbejdere på fabrikken.

Arbejdstiden er fast mandag - torsdag 14.00-23.30 og herudover et par timer på daghold hver anden fredag.

Opgaverne vil indeholde stor variation, men kan fx være:

 • Overholdelse af produktionsplanlægning
 • Opfølgning på tekniske opgaver og eventuelle nedbrud, prioritering af ressourcer
 • Opfølgning af alle igangværende opgaver, herunder sikre at aftenhold er up to date
Gem
Elopak Denmark A/S HSE Coordinator

Elopak Denmark A/S, Lystrup

Hos Elopak yder vi en stærk og vedvarende indsats for at reducere antallet af arbejdsulykker samt skabe et bæredygtigt og sundt arbejdsmiljø. Denne indsats ønsker vi at styrke, og vi har derfor brug for en HSE Coordinator, som sammen med vores HSE Manager formår at modne sikkerhedskulturen yderligere.

Stillingen er nyoprettet, og du vil i samarbejde med din leder arbejde med HSE (health safety environment) i hele organisationen. Elopak tilbyder fast arbejdssted på fabrikken beliggende på Hovmarken 8 i Lystrup udenfor Aarhus med gode forbindelser via letbane, bus og motorvejsnet.

Vi tilbyder en attraktiv lønpakke med unik pensionsordning, sundhedsforsikring, personaleforening, tilskud til fitness, kantineordning samt faglig og personlig udvikling igennem hele din karriere hos Elopak. Virksomheden har et engageret uddannelsesudvalg, som bredt repræsenterer alle medarbejdergrupper.

Gem
Elopak Denmark A/S Operatør til Flamesealing

Elopak Denmark A/S, Lystrup

Er du fleksibel, frisk og har rappe fingrer? Så er det måske dig, som vi står og mangler.

Som vores nye kollega, bliver du en del af en afdeling, der har 30 medarbejdere fordelt på fem skift. Afdelingen søger fleksible medarbejdere, der kan arbejde selvstændigt, har ordenssans og gerne erfaring fra tidligere produktionsarbejde. Det ugentlige timeantal vil ligge på ca. 37 timer, og du vil indgå i vores holdsskift. Vagterne kan ligge i tidsrummet mandag-fredag på daghold, aftenhold og nathold + Weekend (fredag/søndag) eller (lørdag-søndag).

Ansvarsområder og arbejdsopgaver

 • Justering af maskine
 • Omstilling mellem produkttyper
 • Overvågning af produktionslinje
 • Udtagning af prøver
Gem
Elopak Denmark A/S Quality Engineer

Elopak Denmark A/S, Lystrup

Vil du arbejde med analyse og forbedringer i kvalitetsafdelingen hos Elopak? Går du metodisk til værks og er du en dygtig problemknuser?

Da vores nuværende Quality Engineer tiltræder en ny stilling på koncern-niveau i Elopak, søger vi derfor en kvalitetsingeniør til kvalitetsafdelingen. Du får reference til kvalitetschefen og får et tæt samarbejde med 6 andre kollegaer i teamet.

Arbejdsopgaver:

 • Ledelse af kvalitetsforbedringer på tværs af funktioner, hvor du vil have mange snitflader – mod kunden, salgsafdelingen, produktionen, den tekniske afdeling etc.
 • Årsagsanalyse af kvalitetsproblemer og kommunikation af disse. Det er vigtigt, at vi finder fejlkilder og sikrer, at problemer løses ordentligt. Når problemet er defineret og verificeret, skal du drive den ændring, som løser problemet på sigt. Det stiller krav til din evne til at involvere interessenter og kommunikere klart
 • Opfølgning på produktionskvalitet og kompetencer
Gem
Elopak Denmark A/S Produktionslederassistent

Elopak Denmark A/S, Lystrup

Hos Elopak søger vi en kollega til vores trykkeri, som har en projektleder gemt i maven eller som ser produktionsledelse som sit næste karriereskridt.

Som produktionslederassistent refererer du til produktionslederen for vores trykkeri.

Dine primære arbejdsopgaver vil være

 • Supportere afdelingslederen og følge op på daglige opgaver
 • Koordinere og assistere ved projekter
 • Arbejde med de udfordringer, der opstår i forbindelse med kvalitetsarbejde – hertil arbejde struktureret for at få tingene løst
 • Supportere og optimere strategier, så vi når både kortsigtede og langsigtede mål
 • Vagtplanlægning
Gem
Elopak Denmark A/S Technical Project Manager

Elopak Denmark A/S, Lystrup

Hos Elopak søger vi en Teknisk Projektleder, som har gode kommunikationsevner, teknisk flair og som trives med at arbejde tæt sammen med en masse erfarne og dygtige kollegaer på tværs af organisationen.

Stillingen er nyoprettet og du vil arbejde tæt sammen med dine to kollegaer i Maintenance & Engineering projektleder-teamet, som er en del af en større teknisk afdeling.

Arbejdsopgaver

 • Selvstændigt lede projekter i tæt samarbejde med både interne og eksterne interessenter, som befinder sig både lokalt og globalt
 • Kommunikere og visualisere status på projekter på tværs af organisationen