Magasin

Gem
Magasin
IT Projektleder

Magasin, København

Som Projektleder i IT får du en vigtig funktion i Magasin. Du bliver en del af udviklingen af Magasins forretning både ift. enkelte applikationer og samlede omnichannel.

I vores team sikrer vi, at udviklingen af nye processer, systemer og applikationer kører i et sikkert samarbejde med driften og forretningsstrategien. Vi har fokus på tid, scope, processer, information og koordinering. Alt sammen i stærkt samarbejde med vores udviklere, samarbejdspartnere og dygtige support team.

Dine primære arbejdsopgaver som projektleder bliver:

 • Ansvar for styring og koordinering af projekter på tværs af IT, Online, Marketing, Indkøb, HR mm.
 • Løbende optimering af projektplanerne og klar kommunikation til alle involverede parter.
 • Sikre fremdrift.
Magasin
Gem
Magasin
Java developer / System Integrator

Magasin, København

Som udvikler i Magasin vil du blive del af et passioneret udviklerteam, præget af energi, humor og lyst til at skabe gode resultater.

Du får ansvar for at designe og udvikle applikationer til systemintegration samt RESTful services og APIer. Herudover skal du arbejde med udvikling af nye flows til datatransfer samt løbende undersøge mulige integrationsløsninger.

Vi ønsker os en kollega, der:

 • Er interesseret i at arbejde med e-commerce i en stor detailvirksomhed
 • Har en relevant uddannelse inden for computer engineering, computer science eller lign
 • Har erfaring med at arbejde med API udvikling
Magasin
Gem
Magasin
Test Engineer

Magasin, København

Som Test Engineer vil du blive en del af et passioneret udviklerteam, præget af energi, humor og lyst til at skabe gode resultater.

I IT er vi både en supportfunktion for forretningen og strategien og en vigtig nøglespiller i at udvikle og optimere vores systemer, så vi kan drive en travl og konkurrencedygtig hverdag. Som Test Engineer vil du blive en del af et passioneret udviklerteam, præget af energi, humor og lyst til at skabe gode resultater.

Skal det være dig?

Vi leder efter en kollega, der:

 • Har en relevant uddannelse inden for IT
 • Har mindst 2 års erfaring med software test
 • Stor viden om testprocesser og fejl/ bugs sporing
Magasin
Gem
Magasin
IT Test Specialist

Magasin, København

Drømmer du om at arbejde med test i en omnichannel virksomhed midt i et spændende IT turn around? Vi søger en IT Test Specialist, der brænder for at finde og løse fejl i en hverdag med højt tempo.

Vores fremtidige ønske er yderligere at kunne automatisere en større del af vores test. Derfor søger vi en ny medarbejder, der har erfaring med automatiseret test og som har lyst til arbejde med dette i Magasin.

Dine arbejdsopgaver som IT test specialist bliver:

 • Ansvar, i samarbejde med dit team, for testproces på tværs af udvikling i Magasins IT afdeling
 • Opbygning og vedligeholdelse af automatiseret test, i samarbejde med dit team
 • Løbende optimering af testprocesserne, så de matcher forretningens behov
Magasin
Gem
Magasin
Flagship Store Sales Manager

Magasin, København

Er du vild med at spotte og dyrke potentiale samt udvikle ledere til at få mere succes i hverdagen?

Hej, jeg hedder Michael, og jeg har ansvaret for vores Flagship Store Magasin på Kongens Nytorv. Lige nu leder jeg efter en Flagship Store Sales Manager med stærk ledelses- og retail erfaring til vores bolig og børneunivers.

Som Flagship Store Sales Manager på Kongens Nytorv ønsker jeg en synlig og engageret leder, som har interesse for og ser værdien i både vores kunder og medarbejdere. En person med fokus på udvikling og motivation af den enkelte medarbejder og leder. En, der får alle i organisationen til at yde en ekstraordinær indsats, og som skaber den gode oplevelse for vores mange loyale kunder.

Magasin
Gem
Magasin
Servicevagter

Magasin, København

Brænder du for en spændende hverdag, hvor du får medansvar for sikkerheden og det store overblik? Så læs endelig videre.

Som servicevagt i vores Security team spiller du en vigtig rolle i den daglige drift af Magasin, og du får muligheden for at sikre, at både vores kunder og medarbejdere kan føle sig trygge og sikre i deres hverdag hos os.

Som servicevagt vil du møde en alsidig hverdag, med mange forskellige situationer og opgaver. Derfor søger vi nye kollegaer, der er gode til at bevare roen i pressede situationer og samtidig kan vejlede vores kunder med et smil.

Magasin
Gem
Magasin
Assistant Manager Cosmetics

Magasin, København

Hej, jeg hedder Jakob, og jeg er Sales & Service Manager i Magasin Kgs. Nytorv. Lige nu leder jeg efter en Assistant Manager til vores Cosmetics-afdeling.

Som Assistant Manager i Cosmetics bliver du del af et ledelsesteam, hvor vi sætter tempo, ansvarstagen og stærkt sammenhold meget højt. Du får fra første dag del i ansvaret i samarbejde med mig, herunder et team af både fuldtids- og deltidsansatte. Du assisterer mig i den daglige drift, hvor der selvfølgelig altid er fokus på shoppeoplevelsen, den positive attitude og den fantastiske personlige service, der giver kunderne en oplevelse ud over det forventede.

Som Assistant Manager i Magasin Kgs. Nytorv bliver du en del af et ambitiøst modehus, hvor du får indflydelse på drift og resultater. Der vil være mulighed for tæt sparring med mig, resten af ledergruppen og forretningsledelsen. Derudover vil du løbende deltage i dialogen med både Indkøb, Visual Merchandising, Marketing og HR.

Magasin
Gem
Magasin
Sales and Service Manager til Dameafdelingen i Aarhus

Magasin

Hej, jeg hedder Suzan og jeg er Store Manager i Magasin Aarhus. Lige nu leder jeg efter en Sales & Service Manager med stærk ledelseserfaring til vores dame afdeling .

Vi vil give vores kunder langt mere, end de forventer. Vi vil konstant være nysgerrige på, hvordan vi kan skabe et univers af inspiration og oplevelser, der får kunderne til at komme igen og gøre os til første valg, når de skal shoppe boligvarer og børnetøj.

Vi ønsker os en kollega der:

 • Motiveres af at skabe succes gennem sine medarbejdere.
 • Har erfaring med salg inden for mode og er på forkant med de nyeste trends og tendenser.
 • Er god til at lede nærværende og skabe målrettet medarbejderudvikling.
Magasin
Gem
Magasin
Teamleder, varemodtagelsen

Magasin, Rødovre

Har du svaret på, hvordan du vil sikre en optimal drift af vores varemodtagelse i Magasin Rødovre?

Som teamleder vil du have ansvaret for at sikre, at alle varer modtages og klargøres korrekt, så vores kunder ikke oplever tomme hylder i forretningen. Ud over den daglige dialog med dine egne medarbejdere vil du løbende være i dialog med både vores centrale Supply Chain-afdeling samt din Operations Manager for at udvikle og optimere vores processer.

Dine opgaver som teamleder vil derfor være koncentreret omkring følgende:

 • Daglig ledelse og udvikling af dit team
 • Overordnet ansvarlig for at alle varer modtages og klargøres inden for 48 timer til salgsgulvet
 • Registrering af alle varer samt oprettelse af kvalitetsrapporter
Magasin
Gem
Ansvarlig for Frugt & Grønt Mad & Vin · Kongens Nytorv
Har du lyst til at tage ansvar for vores frugt- og grøntafdeling?
Magasin, København
Magasin
Indrykket: