Bolia International A/S

Gem
Bolia International A/S
Strategic Account Manager, Contract

Bolia International A/S, Aarhus

Trives du i et kreativt, resultatorienteret og dynamisk miljø? Har du lang erfaring og stærke resultater fra tidligere lignende stilling – evt. inden for livsstilsbranchen? Er du en positiv og inspirerende sælger med hjerne og hjerte på rette sted?

Så er der her en mulighed for at søge nye spændende udfordringer hos Bolia.com. Som Strategic Account Manager bliver du globalt ansvarlig for Bolia.com’s største, strategiske samarbejdspartner på kontraktmarkedet.

Bolia International A/S

Stillingen som Strategic Account Manager omfatter bl.a. følgende opgaver:

  • Kundeansvarlig for Bolia.com’s største strategiske samarbejdspartner på kontraktmarkedet.
  • Udvikle og udvide samarbejdet og salget i tre regioner; EMEA, Americas og APAC.
  • Sikre stærkt salg- og servicefokus til forhandlernetværk.
  • Ansvar for eget salgsbudget.
Gem
Bolia International A/S
Finance Team Leader @ Bolia.com

Bolia International A/S, Aarhus

Drevet af at skabe særlige kundeoplevelser, inspirerende omgivelser samt yde en superbrand service, søger vi en dygtig og ambitiøs profil til vores Finansafdeling på hovedkontoret i Århus.

Bolia International A/S

Som Finance Team Leader får du ansvaret for sikring af et validt økonomisk informationsgrundlag, herunder måneds- og årsafslutning, koncernrapportering til Lars Larsen Group samt ledelse af 4 Finance Coordinators samt 1-2 Student Assistants.

Dine opgaver

  • Du skal generelt medvirke til udvikle og forbedre processer og værktøjer, der sikrer kvalitet samt rettidighed i økonomirapporteringen og sammen med CFO tage ejerskab for de finansielle processer og bidrage til afdelingens fremadrettede udvikling.
  • Sikre Bolias bogføringsrutiner.
  • Sikre vores interne kontroller.