Bolia International A/S

Gem
Bolia International A/S
Assistant Store Manager

Bolia International A/S, Roskilde

Bolia International A/S

Drevet af at skabe en udviklende medarbejderkultur, stærke resultater samt en særlig kundeoplevelse, leder vi nu efter en Assistant Store Manager til vores smukke konceptbutik i Roskilde.

Som Assistant Store Manager bliver du ambassadør for Bolia. Du sætter en enorm ære i at tilbyde superbrand service på butiksgulvet, samtidig med at du evner at fungere som rollemodel for dit team. Du står i spidsen for at butikken når sine mål, og din succes afspejles af dine kollegaers succes og den høje standard af butikken, hvor du formår at drive både salg, KPI’er, træning og ledelse.

Dine opgaver:

  • Sikre ekstraordinære kundeoplevelser til alle besøgende.
  • Sikre opnåelse af både dine egne og teamets salgsmål.
  • Sikre optimal bemandingsplanlægning med SMART Planning.
Gem
Bolia International A/S
Customer Care Consultant - Tysk

Bolia International A/S, Aarhus

Bolia International A/S

Vi søger en kollega, der er proaktiv og selvstændig, og samtidig er en aktiv medspiller i forhold til vores mål om at give verdens bedste kundeservice. Det er vigtigt, at du forstår balancen mellem grundighed og effektivitet. Vi arbejder i et fast pace miljø, hvor den perfekte løsning bliver målt på både hastighed og indhold.

Du vil få en stor kontaktflade såvel indenfor som udenfor organisationen. Det er afgørende, at du har gode samarbejdsevner og evner at holde hovedet koldt og humøret højt, når der er travlt. For travlt, det har vi!

Du taler og skriver selvfølgelig tysk på et meget højt niveau (helst modersmålsniveau), da din primære kontaktflade vil være kunder fra de forskellige tysktalende lande.

Gem
Bolia International A/S
IT Solution Architect

Bolia International A/S, Aarhus

Vil du være en del af et dynamisk og succesfuldt team, hvor du aldrig vil kede dig? Og drømmer du om at blive en del af noget større? F.eks. i en kreativ og innovativ designvirksomhed med høje, bæredygtige ambitioner? Så er muligheden her.

Bolia International A/S

Vi har for nyligt udrullet Microsoft Dynamics 365 FO globalt i Bolia som ny ERP-platform, der bl.a. er afgørende for at muliggøre den fortsatte vækstrejse, vi er på netop nu. Dit arbejde vil i høj grad være fokuseret omkring ERP-platformen ift.:

  • Løsningsarkitektur generelt på platformen, herunder at sikre at nye forretningsbehov tænkes rigtigt ind i IT løsningsarkitekturen, og følge implementeringen til dørs i samarbejde med kollegaer og eksterne partnere.
  • Arbejde med forskellige interessenter i forretningen for at sikre, at vi altid får det optimale ud af den måde, hvorpå vores ERP-platform understøtter forretningsprocesserne i Bolia.