Sikkerhedsstyrelsen

Save
Sikkerhedsstyrelsen
Genopslag – konsulent til ministerbetjening og politikudvikling

Sikkerhedsstyrelsen, Esbjerg

I Sikkerhedsstyrelsen arbejder vi igennem markedsovervågning og tilsyn for at skabe et sikkert samfund og en tryg hverdag for borgere og virksomheder. Sikkerhedsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og har ansvar for teknisk sikkerhed i Danmark.

Har du lyst til at bidrage til at finde løsninger på vigtige dagsordener inden for dette felt, hvor digitalisering og internationalt arbejde er en naturlig del af opgaverne?

Vi søger en kollega med politisk flair, der både kan være med til at eksekvere på vores strategiske ambitioner, og som kan løse politiske opgaver, deltage i internationalt arbejde, særligt i relation til EU, og indgå i tværfaglige projekter. Politik, digitalisering, vækstvilkår, bæredygtighed og forbrugersikkerhed er alle vigtige elementer i opgaverne, og du evner at balancere interesserne, så vores opgaver skaber værdi for samfundet og vores kunder.

Check the job satisfaction:
Published:
Save
Sikkerhedsstyrelsen
Samarbejdsstærk IT-konsulent

Sikkerhedsstyrelsen, Esbjerg

Brænder du for digitalisering og IT-systemer? Har du gode samarbejdsevner og kan møde brugerne, hvor de er? Så har vi lige nu en spændende stilling som IT-konsulent med fokus på systemdrift, brugeroplæring, dokumentation og videreudvikling.

Nogle af vores kerneopgaver i Kunder og Digitalisering er at opfange nye digitale muligheder, der kan være til gavn for virksomheder og borgere. Derudover sikrer vi, at vores løsninger konstant er ”up to date” teknologisk og forvaltningsmæssigt. Vi bidrager derfor også til, at Sikkerhedsstyrelsen fortsætter den digitale transformation og er i front med at udnytte mulighederne i ny digital teknologi.

Dine vigtigste opgaver bliver bl.a.:

  • Systemansvarlig
  • Dokumentation og projektdeltagelse
  • Brugeruddannelse
Check the job satisfaction:
Published:
Save
Sikkerhedsstyrelsen
Studentermedhjælper til juridisk afdeling

Sikkerhedsstyrelsen, Esbjerg

Kunne du tænke dig et studiejob, der giver dig praktisk erfaring med politianmeldelser, aktindsigt og løsning af juridiske problemstillinger i en moderne digitaliseret myndighed?

Så er du måske en af vores tre nye studentermedhjælpere i juridisk afdeling i Sikkerhedsstyrelsen.

Din primære opgave bliver juridisk vurdering af anmeldelser fra borgere og fra styrelsens tilsynsførende og tekniske sagsbehandlere. Hvis sagerne kræver det, vil du også hjælpe med at politianmelde. Det indebærer bl.a. at skrive udtalelser til politiet og tage den efterfølgende dialog med politiet, anmelder og anmeldte. Du vil hurtigt få ansvaret for dine egne sager.

Desuden skal du hjælpe med forskellige andre forefaldende juridiske opgaver som fx aktindsigt, GDPR og kvalitetssikring af regler inden for styrelsens fagområder.

Check the job satisfaction:
Published: