Sikkerhedsstyrelsen

Gem
Sikkerhedsstyrelsen
Teknisk sagsbehandler til markedsovervågning

Sikkerhedsstyrelsen, Esbjerg

Vil du fyre den af sammen med os?

Tænder du på at skabe sikkerhed for forbrugerne i Danmark og gøre det ukompliceret at være virksomhed? Vi søger en ingeniør el. lign. til markedsovervågning af fyrværkeri, der godt kan lide, når det brager løs på det tekniske område.

Vi søger nu en kollega i Produkter, som kan være med til at udføre markedsovervågning og være med til at drive vores digitale udvikling. Stillingen vedrører markedsovervågning af fyrværkeri og eventuelt også inden for et af vores andre områder. Det kunne blandt andet være inden for forbrugerprodukter som legetøj, generel produktsikkerhed eller personlige værnemidler.

Vi er 43 ansatte i Produkter med forskellig teknisk baggrund. Vi har stor bredde i vores faglige erfaring og har et godt samarbejde internt samt med vores kolleger i hele styrelsen.

Gem
Sikkerhedsstyrelsen
Softwareudvikler til Sikkerhedsstyrelsen i Esbjerg

Sikkerhedsstyrelsen

Vil du være med til at sikre samfundsfundværdi ved at udnytte de muligheder nye teknologier og automatisering giver? Og vil du hjælpe til med at optimere processer og arbejdsgange ved at udvikle nye software-løsninger? Så er du måske vores nye kollega i Data Management.

Sikkerhedsstyrelsen udfører markedsovervågning og tilsyn på en lang række områder. Ambitionen er at blive mest effektiv på markedet samtidig med, at der skabes høj værdi for kunderne. Det er målet i samarbejde med andre myndigheder, forbrugere og virksomheder at skabe fælles og effektive serviceløsninger.

Vi søger en medarbejder til at træde ind i en rolle som softwareudvikler, da vores behov for at udvikle og vedligeholde applikationer løbende vokser. Du vil bidrage til at sikre en solid, struktureret og ensartet tilgang til kodeproces- og arkitektur i styrelsen.