SEF A/S

Gem
SEF A/S Elektriker/Forsyningsoperatør til Flow Elnet A/S - en del af SEF Koncernen

SEF A/S, Svendborg

Har du interesse i at arbejde med etablering og drift af det elforsyningsnet, som lige nu er i rivende udvikling?

Får du energi af en afvekslende hverdag, hvor du sammen med erfarne kolleger, løser opgaver inden for eftersyn, vedligehold og nyanlæg i en fremtid, hvor el er en af de primære energikilder i samfundet?

Så er det måske noget for dig at blive montør i vores Driftsafdeling i Flow Elnet, der er en del af SEF A/S koncernen.

Flow Elnet er centralt beliggende i Svendborg, tæt ved motorvejen i det moderne og synlige kontor ”Vores Lys”. Vi tilbyder en spændende stilling som montør, hvor du får mulighed for at blive en del af et godt og velfungerende team i en organisation, hvor smil og humor er en naturlig del af en uformel dagligdag.

Gem
SEF A/S Forretningsudvikler

SEF A/S, Svendborg eller København

Der kan skabe kommercielle resultater på tværs af business units

Er du forretningsudvikler i en dynamisk og måske abonnementsbaseret industri? Har du succes med at udvikle og eksekvere nye forretningsområder på tværs af interne afdelinger i en virksomhed med flere business units? Og vil du gerne være driveren i at skabe synergier mellem SEFs forretningsområder? Så er det måske noget for dig at blive forretningsudvikler hos SEF!

Du bliver en del af et lokalforankret og traditionsrigt energiselskab, hvor der er stor mulighed for at sætte dit personlige aftryk. Vi tilbyder faglig og personlig udvikling, og vi giver dig dygtige kolleger, der selv tager ansvar og er der for dig. SEF har mange forskellige personalegoder, som bla. indeholder frokostordning, fitnessordning og sundhedsforsikring.