OFS Fitel Denmark ApS

OFS Koncernen er en førende leverandør af optiske fiberbaserede løsninger globalt med hovedkvarter i Atlanta, USA. OFS ejes af Furukawa Electric Co., som er en af Japans ledende virksomheder inden for kommunikationsudstyr og elektronik.

OFS Fitel Denmark udvikler, fremstiller og sælger sine optiske fiberbaserede løsninger fra virksomheden i Brøndby med ca. 220 medarbejdere. På grund af stigende efterspørgsel ekspanderer fabrikken i Brøndby og produktionskapaciteten forøges afgørende i 2019.

OFS’ løsninger omfatter optiske fibre, fibersensorer, fiberlasere samt andre fiberkomponenter. Produkterne anvendes i brancher som telekom, medico, olie & gas, overvågning og til andre industrielle anvendelser. Eksportandelen er på mere end 95%. 

Vi er en rummelig og spændende arbejdsplads som på den ene side er en meget international virksomhed og på den anden side er vi en meget lokal produktionsvirksomhed. Vi tilbyder stillinger indenfor ufaglært produktionsarbejde, elevstillinger, faglærte tekniske stillinger, administrative kontorstillinger, ingeniørstillinger samt lederstillinger.

www.ofsoptics.com