Incita

Evaluering

Positiv kommentar

Mange dygtige topmotiverede kolleger

Negativ kommentar

Elendig ledelse, der mangler uddannelse.

Evaluering

Positiv kommentar

Jeg har arbejdet i virksomheden igennem 12 år, og har i denne periode trivedes i Incita både ift. de arbejdsmæssige opgaver og, kollegialt. Det er en større virksomhed med mange udviklingsmuligheder som medarbejder og mange forskellige typer opgaver- herunder arbejdsmæssige udfordringer.. Det er en spændende virksomhed i udvikling.

Negativ kommentar

Det er en virksomhed i vedvarende udvikling, så derfor skal man som medarbejder også trives i, at virksomheden ikke ligger stille, men er foranderlig..

Evaluering

Positiv kommentar

et job, der giver mening hver dag - og virkelig dygtige kollegaer

Negativ kommentar

Incita arbejder med de fagligt mest udfordrende opgaver, så det kræver robusthed at fungere i jobbet

Evaluering

Positiv kommentar

En arbejdsplads, hvor dit arbejde og din indsats gør en forskel - hver dag. Kollegerne skaber energi og fællesskab i deres engagerede tilgang til opgaverne. Opgaverne er ikke bare opgaver, det er mennesker for hvem vi søger at gøre en forskel.

Negativ kommentar

Der er travlt, meget travlt. Ledelse og medarbejdere taler ofte forbi hinanden så medarbejderne føler, at det er overladt til dem at sikre det gode arbejdsmiljø. Der bliver talt om vilkår, men der mangler en indsats omkring, hvordan opgaveløsningen kan tilpasses vilkårene.