Tusass

Save
Jobindex A/S
Data Quality Manager med selvstændigt drive

Jobindex A/S søger for Tusass i Nuuk

Vær med til at opbygge en ny afdeling hvor kvalitet og faglighed er i top

Tusass er hele Grønlands udbyder af telefoni og internet samt distributør af pakker og breve.

Hos Tusass forsøger vi at skabe de bedste kundeoplevelser og stræber efter at være et stærkt aktiv, til gavn for det grønlandske samfund.

Som vores nye Data Quality Manager vil du være i kontakt med systemejere på tværs af hele organisationen, idet dine primære arbejdsopgaver bliver at:

  • Sikre ejerskabet over forskellige systemer i samarbejde med ledelsen
  • Opbygge en dokumentationsstandard, herunder
  • Dokumentation af data
Jobindex A/S
Check the job satisfaction:
Published:
Save
Tusass
Afdelingschef for Core/Access/IMS

Tusass, Nuuk

Jobbet til dig, der har ledelseskompetencerne på plads og kan lykkes med at etablere mobile forbindelser og gennemføre samfundsvigtige projekter sammen med dit fagligt stærke medarbejderteam.

Som chef for området vil du være en central del i realiseringen af Tusass’ 2021-2024 strategi, som indebærer en transformering mod Fixed Wireless Access via 5G. Du vil få ansvaret for udvikling, vedligehold og drift inden for hele dit område og refererer direkte til direktøren/CTO.

Hvis du har kvalifikationerne, kompetencerne og mod på en udfordring, så kan vi til gengæld give dig gode kolleger, som er specialister inden for deres fag, en uhøjtidelig omgangstone og en virksomhed, som på mange fronter er på vej fremad med en klar forretningsstrategi.

Tusass
Check the job satisfaction:
Published: