Kromann Reumert

Save
Kromann Reumert
Kvalitetsbevidst og engageret paralegal/juridisk konsulent

Kromann Reumert, København

Vores "selskabsgruppe" har brug for et sæt ekstra hænder til blandt andet at hjælpe med udarbejdelse af selskabsretlig dokumentation og registreringer hos Erhvervsstyrelsen og Finanstilsynet.

Kromann Reumert

Gruppen er vores samlede enhed for praktisk selskabsret og består af en advokat og fire paralegals, som er specialister i selskabsret, og de vil gerne have dig og din gode energi med på holdet!

Du vil sammen med dine dygtige kollegaer i teamet have ansvaret for:

  • udarbejdelse af selskabsretlige dokumenter (eksempelvis stiftelsesdokumenter, protokollater, vedtægter, fusions- og spaltningsplaner, handlingsplaner, ejerbøger mv.)
  • indberetninger til Erhvervsstyrelsen og registreringer i deres selvbetjeningssystemer
  • tilrettelæggelse af handlingsplaner/stepplaner for selskabsretlige processer
Kromann Reumert
Check the job satisfaction:
Published:
Save
Kromann Reumert
AV-afvikler og IT-supporter,

Kromann Reumert, København

Vi søger en teknisk kollega med styr på AV-teknologi og IT til support og afvikling af vores events. Du får en bred kontaktflade med mulighed for at sætte dit præg på udviklingen af vores mange digitale og hybride arrangementer.

Kromann Reumert

Hverdagen i Kromann Reumert er fyldt med udfordrende og spændende juridiske sager, der betyder meget for vores klienter og medarbejdere, og som sætter et aftryk på samfundet. Som en del af vores IT-supportteam bliver du en vigtig medspiller i at understøtte vores juridiske forretning.

Du vil blive en del af vores IT-supportteam, som består af fem kollegaer, og en samlet IT-afdeling på i alt 12 medarbejdere, der yder service til omtrent 500 kollegaer samt vores mange gæster. Du vil få medansvar for at planlægge, teste og afvikle vores hybridevents samt Teams-liveevents fra vores studie. Du kommer til at arbejde med de nyeste AV-teknologier, alt fra Polycom til Microsoft Teams og Arec.

Kromann Reumert
Check the job satisfaction:
Published: