Kromann Reumert

Gem
Kromann Reumert
AV-afvikler og IT-supporter,

Kromann Reumert, København

Vi søger en teknisk kollega med styr på AV-teknologi og IT til support og afvikling af vores events. Du får en bred kontaktflade med mulighed for at sætte dit præg på udviklingen af vores mange digitale og hybride arrangementer.

Kromann Reumert

Hverdagen i Kromann Reumert er fyldt med udfordrende og spændende juridiske sager, der betyder meget for vores klienter og medarbejdere, og som sætter et aftryk på samfundet. Som en del af vores IT-supportteam bliver du en vigtig medspiller i at understøtte vores juridiske forretning.

Du vil blive en del af vores IT-supportteam, som består af fem kollegaer, og en samlet IT-afdeling på i alt 12 medarbejdere, der yder service til omtrent 500 kollegaer samt vores mange gæster. Du vil få medansvar for at planlægge, teste og afvikle vores hybridevents samt Teams-liveevents fra vores studie. Du kommer til at arbejde med de nyeste AV-teknologier, alt fra Polycom til Microsoft Teams og Arec.

Kromann Reumert
Gem
Kromann Reumert
Fuldmægtig til nyoprettet speciale - ESG (Environment, Social, Governance)

Kromann Reumert, København

ESG er kommet på alles læber de senere år, og princippet om bæredygtighed i erhvervslivet er kommet for at blive. Det betyder en anden måde at drive forretning på for vores klienter - og dermed også en anden måde at rådgive på for os.

Kromann Reumert

Omdrejningspunktet for de juridiske opgaver er bl.a. opsætning af bæredygtige finansierings- og fondsstrukturer, KPI'er og grønne obligationer i overensstemmelse med kravene i EU's bæredygtigheds-taksonomi og Sustainable Finance Disclosure Regulation (SFDR), rådgivning om og implementering af relevante strukturer for bæredygtig due diligence i værdikæder og på ledelsesniveau i henhold til EU's kommende direktiv om "corporate sustainability due diligence", samt "business ethics", herunder compliance i forhold til nationale og internationale regler om anti-korruption og international handel (sanktioner og eksportkontrol).

Kromann Reumert
Gem
Kromann Reumert
Studentermedhjælper til Insolvens (Konkurs)

Kromann Reumert, Aarhus

Kunne du tænke dig at blive en del af en af Danmarks førende advokatvirksomheder? Så er det måske dig, vi søger! Til sommer mangler vi en skarp studentermedhjælper til en fuldtidsstilling i Kromann Reumerts afdeling for insolvens (konkurs). Stillingen er med placering i Aarhus og er med opstart i august 2022.

Kromann Reumert

Du vil som studentermedhjælper få en spændende, lærerig og udfordrende hverdag, hvor du blandt andet vil få ansvaret for:

  • skriftlig korrespondance og telefonsamtaler på både dansk og engelsk med debitorer, aftaleparter mv.
  • udarbejdelse og opdatering af regnskaber
  • indsamling, håndtering og upload af dokumenter til datarum
  • ekspedition af betalinger og håndtering af bilag). Stillingen er med placering i Aarhus og er med opstart i august 2022.
Kromann Reumert