Select Service Partner Danmark

Gem
Select Service Partner Danmark
GASOLINE GRILL Crewmember til Københavns lufthavn

Select Service Partner Danmark, Kastrup

Vi kan altid lære folk at lave en god burger, men vi kan ikke lære nogen at være lidenskabelige. Derfor ansætter vi passionerede mennesker og lærer dem at lave vores burgere i verdensklasse!

Til vores skønne Gasoline Grill i Copenhagen Airport, søger vi lige nu både service- og køkkenmedhjælpere.

Vi elsker: gode burgere!

Vi brænder for: økologisk mad, bæredygtighed, produkter af høj kvalitet og en sjov hverdag!

Select Service Partner Danmark
Gem
Select Service Partner Danmark Café-medarbejder til Hallerns Smørrebrød i CPH Lufthavn

Select Service Partner Danmark

Vær med fra starten når Hallernes Smørrebrød åbner i CPH Lufthavn

Du står i kassen i det åbne køkken omkranset af spisebaren fuld af glade gæster. Her tryller dine kolleger gode råvarer om til smukke stykker smørrebrød, mens du betjener kunderne. Mange er danske, men der er også mange turister, som har brug for lidt hjælp til bestillingen. ”Vi er en blanding af faglærte og ufaglærte. Det, vi har til fælles, er, at vi lægger stolthed i alt, vi laver, så det er enormt motiverende at se begejstringen, når vores gæster nyder maden rundt om vores køkken.”

Vi vil give vores gæster det allerbedste, så vi insisterer på både at lave så velsmagende og smukke stykker som muligt og at give dem en rigtig god og glad oplevelse, når vi betjener dem.

Select Service Partner Danmark
Gem
Select Service Partner Danmark Smørrer til Hallernes Smørebrød i CPH Lufthavn

Select Service Partner Danmark

Har du kærlighed til smørrebrød?

Skal du smørre det første stykke smørrebrød i Hallernes Smørrebrøds nye restaurant i CPH Lufthavn

Du står i det åbne køkken omkranset af spisebaren fuld af glade gæster. Her tryller du og dine kolleger gode råvarer om til smukke stykker smørrebrød, hvor hvert element er gennemtænkt til at gøre smagen og oplevelsen optimal.

Vi vil give vores gæster det allerbedste, så vi insisterer på at lave så velsmagende og smukke stykker som muligt. Heldigvis har vi rigtig mange gæster, så det er vigtigt, at du både er rigtig hurtig til at smøre op og steger din roastbeef perfekt. ”Vores stykker ligner ikke noget, man ser andre steder – vi har vores egen stil og selvfølgelig vores egne opskrifter. Så du skal være klar til at lære noget nyt, når du starter hos os.”

Select Service Partner Danmark