Prescriba A/S

Gem
Prescriba A/S
Psykoterapeuter der ønsker at behandle i egen praksis

Prescriba A/S

Går du med drømmen om at arbejde i egen praksis eller udvide din nuværende praksis? Søg ind i Prescribas landsdækkende behandlernetværk.

Prescriba er en healthcare virksomhed, der udvikler og tilbyder terapeutiske behandlingskoncepter til kunder hos pensions- og forsikringsselskaber. Vi søger psykoterapeuter der kan behandle stress, angst og depression samt andre kliniske problemstillinger i egen klinik. Vores kunder og klienter har en stor spredning i alder og problematikker.

Krav til dig som psykoterapeutisk behandler:

  • Du er certificeret psykoterapeut MPF og dermed medlem af Dansk Psykoterapeut forening.
  • Din uddannelse til psykoterapeut er bestået ved en af de anerkendte psykoterapi-uddannelser, i Danmark, som er anerkendt ved Dansk Psykoterapeut forening.
Prescriba A/S
Gem
Prescriba A/S
Prescriba søger psykologer, der ønsker at behandle i egen praksis

Prescriba A/S

Går du med drømmen om at arbejde i egen klinik? Søg ind i Prescriba’s landsdækkende psykolognetværk.

Prescriba er en healthcare virksomhed, der udvikler og tilbyder psykologiske behandlingskoncepter til kunder hos pensions- og forsikringsselskaber. Som psykolog hos Prescriba har du mulighed for et fleksibelt arbejdsliv, med faglig sparring. Vi søger psykologer, der ønsker at behandle fx. stress, angst og depression. Vores kunder og klienter har en stor spredning i alder og problematikker.

I samarbejde med mere end 60 rådgivere i Prescriba, trænes dine færdigheder i praksis-områder, som bidrager til at øge dit kompetenceniveau. Du får løbende adgang til nye værktøjer, der kvalificerer dit behandlingsarbejde.

Prescriba A/S