Dansk IngeniørService A/S

Gem
DIS A/S
Senior Mechanical Engineer

DIS A/S, Ballerup

DIS er i rivende udvikling og oplever en positiv efterspørgsel fra vores kunder, hvor vi er kendt for at levere konsulentydelser og totalløsninger til nogle af de største og mest innovative virksomheder i industrien. Med ambitionen om at være bedst i branchen søger vi nu en engageret og kompetent Senior Mechanical Engineer, der brænder for at arbejde med udviklingsopgaver på et højt fagligt niveau, til vores afdeling i Ballerup.

DIS A/S

Du brænder for dit fag, holder dig ajour med udviklingen og sætter en ære i høj kvalitet og professionalisme. Du kan påtage dig flere roller i projektgennemførelse fra specialist til Tech Lead. Det er desuden en forudsætning, at du har stærke kompetencer inden for et eller flere af nedenstående områder:

  • Erfaren specialmaskinekonstruktør
  • Erfaring med procesanlæg
  • Erfaring med device-udvikling
DIS A/S
Gem
DIS A/S
Senior Mechanical Engineer, Tech Lead til mekaniske projekter – i Ballerup nær København

DIS A/S, Ballerup

Brænder du for teknik, og motiveres du af at spille en central rolle i tekniske opgaveløsninger?

Så har du muligheden for at blive en del af en innovativ og hastigt voksende virksomhed, når DIS i Ballerup søger en erfaren og dygtig Senior Mechanical Engineer, Tech Lead.

DIS A/S

I rollen som Senior Mechanical Engineer, Tech Lead vil dine arbejdsopgaver primært være at løse opgaver og projekter for vores brede kundegruppe, som varierer i størrelse og varighed. Her arbejder du enten som konsulent hos kunden eller fra DIS’ kontor, hvor du vil opleve en afvekslende hverdag med en stor berøringsflade på tværs af mange brancher og industrier.

Du vil spille en central rolle i projektgruppen, hvor du tager ansvar for de tekniske leverancer i projekterne ved at yde teknisk support til både kunder og kolleger og sikre, at alle normer, love og regulativer bliver overholdt.

DIS A/S