Despec Denmark A/S

Despec blev etableret i Danmark i september 1992 med kun to medarbejdere under navnet "Despec Supplies". Despec - DEaler SPECialist - var den første egentlige distributør i Norden til at distribuere computer- og printertilbehør (blæk, toner og bånd). Topsælgerne var disketter og printerbånd.

I dag, mere end 30 år senere, er Despecs forretningsmodel stadig meget stringent; vi fokuserer på distribution mod forhandlere i Norden.

Despec er repræsenteret med mere end 140 medarbejdere i Danmark, Norge, Sverige, Island og Finland – og tilbyder et bredt og dybt produktsortiment sammen med forskellige tjenester, der alle sigter mod at levere en komplet distributionsløsning til kunder og leverandører for at hjælpe dem med at opnå deres fulde potentiale på de respektive markeder.

Vi er en virksomhed med en historie, som fortæller os, hvorfor vi stadig har succes med det, vi gør. Vi mener, det er fordi, vi bliver ved med at se nye muligheder i markedet og har modet til at forfølge dem. Den tilgang tror vi på, bliver ved med at gøre os forandringsparat, fleksibel og dynamisk som virksomhed.

Overvejer du at blive en del af Despec, forventer vi, at du har passion for det, du gør, og at du giver det bedste, du har. Vi tror på, at denne tilgang skal til for at lede Despec mod vores fælles vision. En vision om altid at gøre det ekstra der skal til for at levere de bedst mulige serviceløsninger over for kunder og leverandører, for at de kan opnå deres fulde potentiale.

Vi mener det er dét, der gør os til den foretrukne distributør af IT- og kontorprodukter i Norden.