Despec Denmark A/S

Evaluering

Positiv kommentar

Super god arbejdsplads med gode, søde kollegaer, spændende udfordringer i en spændende branche og en mission/vision der giver mening.

Negativ kommentar

Evaluering

Positiv kommentar

Super dejlig arbejdsplads med en masse kompetente og dejlige kollegaer. Spændende udfordringer i en spændende branche.

Negativ kommentar

Belønning står ikke altid i relation til arbejdsmængden og arbejdsindsatsen.

Evaluering

Positiv kommentar

En super god chef på gulvet, som kæmper for at få det hele til at hænge sammen.............. En del gode kollegaer, som vil og kan. MEN der er få der ødelægger det for alle. Gode brands & producenter, som man desværre slet ikke får nok ud af af eller påskønner nok. Okay og fair nær ledelse, som desværre bliver mudret af topledelse & styring.

Negativ kommentar

Totalt out datet, ufleksibel og gammeldags approach. Ikke meget har fulgt med tiden hverken professionelt, personalemæssigt eller forretningsmæssigt. Mange helt uhensigtsmæssige arbejdsgange og "det har vi altid gjort attitude". Snakken i krogene, brok over alt især om kollegaerne til hinanden og chefen. Folk med helt vanvittig uprofessionel opførsel tillades, da de har været der alt for længe. Der er SÅ mange persontyper som ikke kan tåle dit, og dat, så man skal have en master i psykologi for at tage hensyn til alle "typer". En blanding af en børnehave og et plejehjem.

Evaluering

Positiv kommentar

Dejlig arbejdsplads med gode kollegaer, som altid er meget hjælpsomme.

Negativ kommentar

Mangel på tillid mellem topledelse og medarbejder. Ved bestemte ting mangel på fleksibilitet.