Falck Danmark A/S

Careers with real life impact

I mere end hundrede år har det været Falcks væsentligste opgave at hjælpe borgere ved at drage omsorg og skabe tillid og er i dag markedsleder inden for beredskabs- og sundhedsydelser. Vi omsætter omsorg til handling, lige fra forebyggelse til behandling og i kritiske situationer. Vi gør en forskel og hjælper med at opbygge sunde fællesskaber og udvikle sikre arbejdspladser.

Globalt er vi i dag 24.000 højt kvalificerede fagfolk, der hver dag går på arbejde med løftet om at være der, når du har brug for os. Vi er kendetegnet ved et mangfoldigt og inkluderende arbejdsmiljø og vi ved, at de individuelle forskelle, som vi hver især medbringer til Falck, er nøglen til succes.

I 2021 lancerede vi Falcks nye strategi, Care for more ’25 med det mål at fremme bæredygtig sundhed for at imødekomme menneskers skiftende behov. For os betyder kvalitet en holistisk tilgang til sundhed gennem hele livet. Når vi forebygger og behandler sygdom, tager vi kroppen, sindet, livsstil og deres indbyrdes effekt på hinanden med i betragtningen.

Hvis du vil vide mere om Falck, er du velkommen til at besøge www.falck.dk og følge os på LinkedIn.