Falck Danmark A/S

Gem
Falck Danmark A/S
Treasury Manager

Falck Danmark A/S, Copenhagen

Would you like a central position in Falck Global Treasury with exciting opportunities to have a career with real life impact?

Falck is seeking a Treasury Manager with a keen interest and experience within corporate treasury including cash management. A treasury professional who thrives in a dynamic environment, is energized by challenges and driven by making a personal difference.

You will be joining a team of four, responsible for classical treasury disciplines such as funding, financial risk management and cash management.

Falck Danmark A/S
Gem
Falck Danmark A/S
Sælger til erhvervsteam

Falck Danmark A/S, Aarhus

Falcks DNA er at hjælpe. Det er derfor vi er her, og vi er gode til det. I Falck Sales & Customer Service hjælper vi ved at lytte og spørge ind til vores kunder via telefonen. Hvis du er dygtig til lige netop dét, så er det dig, vi søger!

I Inbound (BtB) håndterer vi hver dag forskelligartede telefonopkald fra vores erhvervskunder, som f.eks. har spørgsmål til Falcks sundhedsprodukter, regningsspørgsmål eller overvejelser om at købe eller opsige et abonnement. Som kunderådgiver i vores erhvervsteam er det din fornemmeste opgave at møde kunderne i øjenhøjde og sikre, at I sammen finder frem til den rigtige løsning.

Falck Danmark A/S
Gem
Falck Danmark A/S
Rådgivende sælger til kundeserviceteam

Falck Danmark A/S, København

Drømmer du om en karriere inden for salgsbranchen, og brænder du for at sælge produkter, som skaber værdi for andre mennesker? Så er det netop dig, vi søger!

Vi er et ambitiøst salgsteam, som alle brænder for unikke kundeoplevelser og kvalitetssalg - og vi vil gerne have dig med på holdet. Din fornemmeste opgave bliver at håndtere forskelligartede telefonopkald fra vores kunder, der ringer til os angående køb af produkter, spørgsmål til deres eksisterende abonnement, regningsspørgsmål mm. Du sætter en ære i at rådgive vores kunder via behovsafdækning samtidig med, at du selvstændigt finder frem til den bedste løsning for både kunden og for Falck.

Falck Danmark A/S
Gem
Falck Danmark A/S
Student Assistant in Falck Global Insurance (10-20 hours per week)

Falck Danmark A/S, Copenhagen

You will be part of a team which supports the Business on insurance matters and strives to build and maintain an efficient dialogue and communication with the Business. We keep transparency about the work we do and want to ensure a data driven approach to insurance decisions.

Your job covers a wide range of activities in support of our insurance strategy such as:

  • Collection, analysis and structuring of insurance related data
  • Preparation of and participation in workshops
  • Drafting of communication material, presentations, etc.
Falck Danmark A/S
Gem
Falck Danmark A/S
Assistancekoordinatorer til International Alarmcentral

Falck Danmark A/S, København

Brænder du for at hjælpe mennesker i nød, samt gøre en forskel hver dag? Er du passioneret og handlekraftig?

Arbejdet på alarmcentralen består i at hjælpe nødstedte kunder i hele verden, døgnet rundt, og dine arbejdsopgaver vil variere fra at hjælpe en rygsæksrejsende, som er blevet forsinket til sit fly i fx Mexico, til at assistere hvis uheldet er ude, på familiens årlige ferietur.

Din primære rolle vil være at hjælpe kunder over telefonen, som har brug for hjælp i udlandet. Du vil dagligt anvende dine kommunikative færdigheder og have tæt kontakt til vores kunder, læger og sygehuse verden over.

Falck Danmark A/S
Gem
Falck Danmark A/S
Disponenter til siddende sygetransport hos Falcks Assistancecenter i Vejle

Falck Danmark A/S

Falcks Assistancecenter i Vejle har travlt. Vi disponerer den siddende patienttransport som vedrører abonnementskørsel inden for såvel privat som erhverv samt desuden en række øvrige partnerskabsaftaler.

Vi søger derfor nye kollegaer, som har lyst til at være en del af Falck-teamet, og som brænder for at levere den bedste service til Falcks kunder.

Arbejdsdagen kan være hektisk, men foregår i et godt og kollegialt arbejdsklima, hvor løsning af vores kunders behov altid er vores 1. prioritet.

Falck Danmark A/S
Gem
Falck Danmark A/S
Autodisponent Falcks Assistancecenter

Falck Danmark A/S, Vejle

Vi varetager disponeringen af primært vejhjælp, dyreredning og bolighjælp som er abonnementskørsel indenfor såvel privat som erhverv samt desuden en række øvrige partnerskabsaftaler.

Vi søger derfor en ny nye kollega, som har lyst til at være en del af Falck-teamet, og som brænder for at levere den bedste service til Falcks kunder.

Vi tilbyder dig en spændende arbejdsdag med mulighed for faglig og personlig udvikling i et til tider hektisk miljø.

Falck Danmark A/S
Gem
Falck Danmark A/S
Psykolog

Falck Danmark A/S, Aarhus/Ikast

Psykologenheden i Falck Healthcare søger en psykolog til academystilling i Aarhus/Ikast, der ønsker at fordybe sig i samtaleforløb med både erhvervspsykologiske og akutpsykologiske snitflader.

Vi opretter hermed en 3-årig academystilling, som sikrer dig en autorisation og løbende giver dig mulighed for at stifte bekendtskab med de forskellige psykologfaglige opgaver i relation til vores kunder. Foruden samtaleforløb vil der være mødedeltagelse, academyaktiviteter, kurser, sparring og supervision som tilbagevendende aktiviteter.

Der vil til at starte med være kollegaer på distancen – på sigt bliver der tale om en udvidet klinik i Aarhus – og der vil således være tale om en stilling med mulighed for at starte noget nyt op på forskellig vis.

Falck Danmark A/S
Gem
Falck Danmark A/S
Key account manager

Falck Danmark A/S, København

Falck Assistance søger hurtigst muligt en dygtig Key account manager der skal varetage salg af specialprodukter til virksomheder i Region Hovedstaden

For at få succes i jobbet er det vigtigt, at du kan begå dig på alle niveauer i dansk erhvervsliv, at du er vedholdende og resultatorienteret. Samt at du som medarbejder i enhver situation optræder professionelt og løsningsorienteret, og at du er i stand til at rådgive vores kunder omkring brand- og sikkerhedsmateriel, så vi altid leverer en høj kvalitet og så vi sikrer, at du skaber værdi i din daglige kontakt med kunderne.

I stillingen som Key account manager vil du få stillet firmabil til rådighed, mobiltelefon, hjemmearbejdsplads, sundhedsordning og gode pensionsforhold

Falck Danmark A/S
Gem
Falck Danmark A/S
Psykolog

Falck Danmark A/S, Næstved

Du vil blive en del af en tværfaglig afdeling med bl.a. psykologer, fysioterapeuter og en jobkonsulent og skal betjene en borgergruppe der grundet fysisk og psykisk lidelse har vanskeligt ved at returnere til arbejdsmarkedet.

Der vil være varierende grad af arbejdsopgaver i Quick Cares andre afdelinger på Sjælland, udover Næstved.

Psykologens opgaver vil bestå af følgende:

  • Gruppebaserede undervisningsforløb i smertemestring, sygdomshåndtering eller lettere psykiske lidelser
  • Korte målrettede, motiverende og opkvalificerende samtaleforløb med borgere, der af psykiske og/eller fysiske årsager står uden for beskæftigelse
  • Monofaglige og tværfaglige funktionsbeskrivelser i borgers eget hjem
Falck Danmark A/S