KIBO Sikring A/S

Vores mission at skabe trygge rammer om liv og værdier

Vi værner om virksomheder og festivaler. Om soldaterne i Forsvaret og børnene i børnehaven. Vi forhindrer forretningskritiske nedbrud som følge af indbrud i danske virksomheder. Og vi får driftsøkonomien i terrorsikrede havne til at hænge sammen, fordi vi med vores sikringsløsninger optimerer havnepersonalets arbejdsgange.

Som en af de største sikringsvirksomheder på markedet har vi kapaciteten til at tage hånd om både de små og store opgaver.

KIBO er 360 graders sikringspartner og totalleverandør af sikringsløsninger

Vi projekterer, installerer og servicerer alt inden for mekanisk sikring, elektronisk overvågning og midlertidige sikringsløsninger, herunder hegn, porte, bomanlæg, videoovervågning, adgangskontrol, alarmsystemer m.v.

Du har måske også bemærket os til sommerens store festivaler, sportsstævner, koncerter og lignende, hvor vores mobile sikringsløsninger bidrager til sikkerheden.

Den største fordel for vores kunder er dermed, at de trygt kan overlade den samlede sikringsopgave og den efterfølgende vedligeholdelse til én professionel partner, da vi har alle kompetencer under samme tag. Vi kommer med andre ord hele vejen rundt om vores kunders sikringsbehov - derfor kalder vi os med stolthed 360 graders sikringspartner.

Derfor skal du arbejde i KIBO

KIBO er den rette arbejdsplads for dig, der ønsker et miljø med højt til loftet og frihed under ansvar. Vi har en god arbejdskultur, hvor alle bidrager til et positivt og produktivt miljø – både på vores kontorer og ude ved vores mange kunder.

Vi er stolte af vores arbejde, og vi yder et højt professionelt niveau, da vores kunder er afhængige af, at deres sikringsløsninger fungerer optimalt – hver eneste dag.

Der er dog også masser af plads til at have det sjovt og til at være sociale med vores kollegaer – vi har et stærkt sammenhold, og vi samles gerne til bl.a. fælles morgenmad om fredagen og ses jævnligt til personaleforeningsarragementer som f.eks. padeltennis, madlavningskurser, go-kart, klatreparker osv.