Sund & Bælt Holding A/S

Gem
Sund & Bælt Holding A/S
Digital redaktør

Sund & Bælt Holding A/S, København

Skriver du så godt, at du skaber engagement og påvirker adfærd? Kan du sikre gode brugeroplevelser på vores mange forskellige kanaler? Kan du planlægge og udvikle vores indholdsproduktion på web, i nyhedsbreve og på vores sociale kanaler? Så søg jobbet som digital redaktør i Sund & Bælt Tolling, hvor vi arbejder med at sikre betalingsløsninger, der gør det nemt at være billist i Danmark.

Du kommer til at arbejde med mange forskellige opgaver inden for kommunikationsfaget. Overordnet får du ansvaret for indholdsproduktionen på vores forskellige platforme. Det bliver dig, der udformer kommunikationsplanerne – både når det gælder det redaktionelle indhold i vores nyhedsbreve, og når du sammen med vores forskellige forretningsområder sender nye løsninger og produkter i markedet.

Sund & Bælt Holding A/S
Gem
Sund & Bælt Holding A/S
Business Development and Product Manager

Sund & Bælt Holding A/S, København

Kan du sørge for, at Brobizz og Storebælt udvikler gode, enkle produkter og leverer gode kundeoplevelser? Har du lyst til at drive udviklingen af digitale løsninger og forbedringer af interne processer? Så er det dig, vi søger til jobbet som Business Development and Product Manager.

Som Business Development and Product Manager har du ejerskab for produktporteføljen for LV-segmentet. Du får en helt central rolle i Tolling og skal være garant for, at vores produkter løbende udvikler sig, så både funktionalitet og services lever op til vores kunders behov og forventninger.

Konkret vil dine opgaver være at

  • Drive videreudvikling og forbedringer for bizz og nummerpladebetaling fra Brobizz
  • Drive udvikling af Storebælts pendleraftale og handicapaftale
  • Være projektleder på strategiske projekter for LV-forretningen
Sund & Bælt Holding A/S
Gem
Sund & Bælt Holding A/S
Operatør til døgnbemandet kontrolrum

Sund & Bælt Holding A/S, Halsskov

Sund & Bælt søger en stabil medarbejder, der har erfaring med tekniske anlæg og overvågning heraf. Du skal indgå i den døgnbemandede vagtfunktion, som overvåger de tekniske anlæg og vejtrafikken på Storebælt og Øresund Landanlæg.

I vores tekniske overvågning er vi ansvarlige for den daglige drift, således at vi hele tiden sikrer, at der er tilgængelighed og fremkommelighed på vejen og jernbanen. Som vagthavende er du på vagt 12 timer ad gangen – vagten er bemandet 24/7, 365 dage om året.

Du skal kunne opnå godkendelse som koblingsleder/person for højspændingsanlæg. Dit arbejdssted bliver på Sund & Bælts kontor i Halsskov og du må maksimalt have 1/2 times transport hertil, da du skal indgå i en tilkaldevagt.

Sund & Bælt Holding A/S
Gem
Sund & Bælt Holding A/S
Vicevært

Sund & Bælt Holding A/S, København

Vi søger en fleksibel vicevært til vores kontor i København, centralt beliggende i smukt område ved søerne og tæt på offentlige transportmuligheder.

Du vil få en spændende og travl hverdag med mange forskelligartede opgaver, som du vil have mulighed for at sætte dit eget præg på. Du vil blive en del af et team på fem kolleger fordelt på vores kontorer i København og Halsskov.

Opgaver kan bl.a. være:

  • Daglige runderinger af faciliteter: bl.a. tjekke varme, vinduer, vandskader, toiletter og baderum
  • Håndtering og servicering af puljebiler, inklusive støvsugning og rengøring
  • Småreparationer og øvrige forfaldende opgaver

Arbejdstiden er mandag til fredag i tidsrummet kl. 6.00-18.00. Weekend-og aftenarbejde kan forekomme.

Sund & Bælt Holding A/S
Gem
Business development and Product manager
Kan du sørge for, at Brobizz og Storebælt udvikler gode, enkle produkter og leverer gode kundeoplevelser?
Sund og Bælt
Sund og Bælt
Indrykket:
Gem
Digital redaktør
Skriver du så godt, at du skaber engagement og påvirker adfærd?
Sund og Bælt, Danmark
Sund og Bælt
Indrykket:
Gem
Operatør til døgnbemandet kontrolrum
Sund & Bælt søger en stabil medarbejder, der har erfaring med tekniske anlæg og overvågning heraf.
Sund og Bælt, København V
Sund og Bælt
Indrykket: