WICOTEC KIRKEBJERG

Gem
WICOTEC KIRKEBJERG
Tværfaglig projektchef til pharma-området

WICOTEC KIRKEBJERG, Taastrup

Grundet stigende aktivitetsniveau hos vores Pharma-kunder søger vi en Tværfaglig Projektchef. Stillingen vil være tilknyttet vores hovedkontor i Taastrup, men det daglige arbejde vil fortrinsvis være på byggepladserne. Vores projekter drives ude på byggepladserne, og det er derfor vigtigt, at du trives med at være tæt på produktionen og byggeledelsen.

Som Projektchef i vores Pharma-afdeling vil du have den daglige ledelse af de fagspecifikke projektledere samt sparring med disse på områderne VVS, clean utilities, ventilation, sprinkling, el samt brand & sikring.

Dit ansvar vil spænde bredt fra indkøb og aftalestyring, til tidsplaner over projekt- og produktionsstyring, til økonomi samt ønsker fra medarbejdere, kollegaer og kunder. Det er væsentligt, at du formår at kombinere økonomisk og forretningsmæssig forståelse med en lyttende, motiverende og ansvarlig ledelsesstil.

WICOTEC KIRKEBJERG
Gem
WICOTEC KIRKEBJERG
Commissioning Specialist

WICOTEC KIRKEBJERG, Taastrup

Er du motiveret af at bidrage til gennemførelsen af commissioning aktiviteter på teknikentrepriser? Og synes du det kunne være spændende at udvikle performancetests i serviceregi?

Til vores Commissioning (CX) afdeling i Taastrup søger vi en Commissioning Specialist, som får mulighed for at være med fra starten af et projekt, i forbindelse med kalkulation af omkostningerne til CX-aktiviteterne, og frem til afleveringen af et byggeri.

Din rolle vil være at følge projektet fra start til slut og sikre, at bygningen fungerer og er driftsoptimeret i henhold til gældende regler samt kundens krav og ønsker.

WICOTEC KIRKEBJERG
Gem
WICOTEC KIRKEBJERG
Teknisk Designer til fjernvarmeopgaver

WICOTEC KIRKEBJERG, Rørvig, Fårevejle, Asnæs og Taastrup

Er dit drømmejob et alsidigt job bestående af teknisk tegning, kontroller og tværfagligt samarbejde? Og er du motiveret af at kunne gøre en forskel inden for den grønne omstilling? Så er det måske dig vi søger!

Vi oplever positiv fremgang og søger derfor en Teknisk Designer til en nyoprettet stilling.

Du vil indgå i et tæt samarbejde med vores Projektchef i Fjernvarme, og du vil opleve god mulighed for sparring med formænd i forbindelse med udførsel samt øvrige kollegaer, som beskæftiger sig med lignende ansvarsområder.

Din arbejdsplads vil være delt mellem tilstedeværelse i vores skurby i Rørvig, Fårevejle og Asnæs samt på vores hovedkontor i Taastrup. Det er derfor vigtigt, at du også trives ude på byggepladser, hvor du er tæt på produktionen og byggeledelsen.

WICOTEC KIRKEBJERG
Gem
WICOTEC KIRKEBJERG
Elektriker til Facility Management Afdeling

WICOTEC KIRKEBJERG, Aarhus

Kunne du tænke dig at være med til at skabe de bedste forhold for patienter og personale på Psykiatrisk Hospital Skejby? Sætter du en ære i at sikre optimal drift og god kvalitet? Så vil vi gerne høre fra dig.

På Psykiatrisk Hospital Skejby i Aarhus har vi en driftsaftale, hvor vi sørger for at døre kan åbne og lukke, at der er strøm i lamperne, vand i hanerne, og at teknikken, som vi servicerer, fungerer.

Dine opgaver bliver blandt andet at:

  • Udføre planlagt drift og vedligehold som genereres i vores D&V system
  • Hjælpe med ad hoc-opgaver, som kommer fra brugerne – dette vil være pludselige opståede problemer
  • Assistere og hjælpe resten af teamet (tværfagligt). Vi værdsætter tværfaglighed, og vi hjælper hinanden på tværs af fagområder – det er opgave før faglighed. Vi hjælper hinanden så alle lykkes i jobbet
WICOTEC KIRKEBJERG
Gem
WICOTEC KIRKEBJERG
Teknisk designer til sprinklerprojektering

WICOTEC KIRKEBJERG, Taastrup

Brænder du for at modulere og tegne sprinkleranlæg? Vil du være med på de helt store projekter i Danmark? Så læs med her!

Vi søger en Teknisk Designer til vores sprinkler-projekteringsteam, som er tilknyttet vores store projekter i Danmark. Du kommer til at indgå i et mindre team i en stor virksomhed med mere end 1300 kollegaer. Sprinklerprojekteringsgruppen består af otte-ti passionerede og kvalitetsbevidste kollegaer.

Vi tilbyder et interessant job, hvor du vil få brug for din erfaring som Teknisk Designer, og hvor du kan benytte alle dine tekniske kompetencer til at løse de omfattende og ofte teknisk komplekse opgaver, som vi arbejder med. Din direkte reference vil være til vores Afdelingsleder i Sprinkler-teamet. Hovedvægten i arbejdet vil ligge på projektering, modulering og tegning.

WICOTEC KIRKEBJERG
Gem
WICOTEC KIRKEBJERG
Projektleder til Building Management System (BMS)

WICOTEC KIRKEBJERG, Taastrup og Hillerød

Vil du have muligheden for at kunne præge udviklingen og etableringen af Nyt Hospital Nordsjælland? Trives du med en bred kontaktflade i et team med en uformel omgangstone? Så vil vi gerne høre fra dig.

I samarbejde med Region Hovedstaden og NCC deltager vi i etableringen af Nyt Hospital Nordsjælland i Hillerød. Som en naturlig del af projektets fremdrift kommer der flere opgaver til, og vi søger derfor nu en BMS Projektleder med ansvar for at styre en stor underentreprenør, som skal udføre det samlede BMS-anlæg.

Som BMS Projektleder vil dit ansvar spænde bredt fra tidsplaner over projekt- og produktionsstyring til økonomi og tekniske løsninger. Du vil have den daglige ledelse, faglig sparring samt tilsyn med en større underentreprenør, der skal udføre BMS-anlægget.

WICOTEC KIRKEBJERG