Atea A/S

Vi lever i en verden, hvor mennesker har adgang til al kommunikation, information og hinanden. Døren åbnet til milliarder af nye tanker, nye måder, nye muligheder. Sømløst, trådløst og grænseløst.

Men med uendelige muligheder opstår nye udfordringer. For når alle idéer er frit flyvende, vælter læsset nemt i kompleksitet og uoverskuelighed. Og så falder den, der ikke kan gøre idéerne til virkelighed.

I Atea sørger vi for, at danske virksomheder kan gå fra tanke til handling. Vi har de digitale værktøjer, der får ting til at ske og blive til virkelighed.

Vi ved, at I vil holde møder, der kan få alle med på tværs af tid og sted. At I har behov for lige så meget alarm på de digitale vinduer som på dørene til jeres kontor. At I har brug for hjælp til adoption af kunstig intelligens og intelligente rammer om den menneskelige. At fundamentet for arbejde, samarbejde, hjemmearbejde og udviklingsarbejde starter med en digital platform, der virker. Hver gang.

Og vi ved, at I vil have nogen, der er lige så nysgerrige på jeres forretning, som I selv er, når I inviterer indenfor til at tale om fremtiden udenfor. Og at I vil have nogen, der kan overtage helt, når læsset bliver for tungt. Nogle, der forstår, at det mest tilbagetrukne oftest er det, der står aller forrest i at få forretningen til at køre.

Ja, i Atea er vi mere end tusinde mennesker, der sammen bygger Danmark med it. Vi er så brede, at vi kan nå hele vejen rundt og få alle med, store som små. Vi bygger med it, fordi vi ved, at Danmark ikke graver fremtiden op i råmaterialer eller nordsøolie. Vi kan ikke lokke med solskin året rundt, og der er ikke en palme i syne. Til gengæld er vi en af verdens stærkeste vidensnationer. Så selvom mulighedernes land nok kan være regnvåd og tåget, så ved vi, at der er masser af lys forude.

Hos Atea vil vi have de bedste spillere og største talenter på holdet. Derfor kalder vi os landsholdet i informationsteknologi. Vi vil være The Place to Be for vores kunder, samarbejdspartnere, aktionærer og ikke mindst vores medarbejdere. Det stiller krav til os alle – krav til at være nysgerrige og tage ansvar. Ikke mindst stiller det krav om, at vi kæmper for hinanden og vores kunder.

Læs mere om mulighederne for at komme på landsholdet i informations teknologi her: https://www.atea.dk/karriere/

Atea. Vi bygger Danmark med it.