Atea A/S

Evaluering

Positiv kommentar

Gode kollegaer. Fine kontorer Valgfri telefon og pc, vælg en anden en standardmodellen, og betalt hver måned, ved slut af kontrakt kan den frikøbes.

Negativ kommentar

Alt for stor organitation med mange ledere mellemledere team ledere, meget gammeldags stil. Man har ikke den store indflydelse, og med mindre man lefler for ledelsen er der ingen chance for at prøve nye udfordringer. Der er mere fokus på økonomien, end at medarbejderene ikke nedslides for hurtigt. Man skal ikke forvente lønstigninger efter ansættelse, hvert år samme sang ingen penge til lønforhøjelse. Så et godt råd sørg for at du kan leve med startlønnen i mange år fremadrettet

Evaluering

Positiv kommentar

Atea er en organisation, der har ambitioner forretningsmæssigt, miljømæssig og menneskeligt. Der er højt til loftet med masser af muligheder for at udvikle sig. Der er samtidig et stort fokus på ledelse og på fleksibilitet.

Negativ kommentar

Evaluering

Positiv kommentar

super søde kolleger

Negativ kommentar

ledelsens prioritering og behandling af deres medarbejder er under al kritik, lover meget og holder stort set intet af det - nærmeste leder var super fin meget lavt lønnet til sammenligning

Evaluering

Positiv kommentar

Stor virksomhed med mange kvikke hoveder.

Negativ kommentar

Alt for mange ledere og mellem ledere. Virksomheden bærer tydeligt præg af gammeldags tankegange. Især samarbejde afdelinger i mellem, det kunne lige så vel være forskellige virksomheder man prøver at samarbejde med. Man skal have stor armbevægelser for at blive hørt.

Evaluering

Positiv kommentar

Skønne kollegaer og kunder.

Negativ kommentar

Atea er desværre håbløs gammeldags i deres tankegang, og er ikke kommet med resten af verden ind i "post-corona" verden/arbejdsmåde

Evaluering

Positiv kommentar

Atea er en virksomhed med mange muligheder. En virksomhed som gør rigtig meget for sin ansatte, både socialt og i forhold til udvikling. Jeg var personlig selv en leder som gjorde meget for mine ansatte, dem var der heldigvis nogle stykker af. Hos Atea kan man fagligt komme til at arbejde med stort set alt inden for IT, stort som småt.

Negativ kommentar

Atea har udfordringer i forhold til samarbejde i mellem afdelingerne. Det viste sig via silo dannelse og intern fakturering. Atea er ikke løn førende, men forsøger at lægge vægt på alle de andre goder de har. Problemet er at det er goder som de fleste andre i branchen også har idag.

Evaluering

Positiv kommentar

I Atea kan ALT lade sig gøre, om det er en forretnings idé eller din karriere - husk du selv har ansvaret for hvad du vil opnå. Det går rigtigt stærkt og man skal kunne trives med "kaos"

Negativ kommentar

Atea kommer fra en "Box mover" kultur - og det er omsætningen frem for bundlinjen der belønnes.. det har sine udfordringer når man som person ønsker en løsningsorienteret kultur hvor der sælges knowhow frem for kasser

Evaluering

Positiv kommentar

Den specielle Atea kultur har altid været kendetegnet ved noget unikt og positiv...

Negativ kommentar

....men med en max presset topledelse og ny SVP for et af de tre store områder, er dette på kraftig retur og den enkelte person bliver nu ikke værdsat mere. Ånden er decideret negativ og kritikken kommer langt langt før end rosen. Desværre!

Evaluering

Positiv kommentar

Der er højt til loftet samt kort og uformel adgang til topledelsen. Elsker at arbejde sammen med alle typer af mennesker, og det bare på egen lokation.

Negativ kommentar

De ekstraordinære indsatser anerkendes altid i eget team men kan have svært ved at blive formidlet ud til andre, relevante afdelinger. Her ligger et stykke benarbejde.

Evaluering

Positiv kommentar

Det gode er at jeg ikke er ansat der længere!

Negativ kommentar

Et højt organisatorisk hierarki med utroligt mange mellemledere, der i bund og grund er ligeglad med de "udfakturerende" medarbejdere, men kun tænker på at rage til sig selv! En topledelse der ændrer organisation mindst en gang i kvartalet og som kommunikativt er helt ude at trit med firmaets øvrige medarbejdere. Dårlig løn. Ringe videreuddanelsesmuligheder.

Evaluering

Positiv kommentar

Har været ansat i Atea siden april, hvor jeg landede mit første "rigtige" job efter studierne. Siden min start herude har jeg ikke modtaget andet end ros og anerkendelse. Min leder har givet mig masser af ansvar og set mit potentiale, for hun har givet mig opgaver hvor jeg har kunnet udfolde mig og sætte mig eget præg på tingene. Der er ikke langt til ledelsen, som er synlige "på gulvet" og på niveau med alle os andre. Man bliver taget alvorligt, også selvom man "bare" kommer ind som nyuddannet uden erfaring i it-branchen. Folk er ekstremt søde og alle har taget så godt imod mig og behandlet mig som ligeværdig. Her er masser af sociale tiltag, sund kantine, mulighed for træning og - vigtigst af alt - stor fleksibilitet hvad angår arbejdstider. Noget der er særlig vigtigt når man er alenemor hveranden uge og skal nå at hente og bringe.

Negativ kommentar

Lønnen kunne godt være højere, ligesom en mere central beliggenhed kunne være at foretrække.

Evaluering

Positiv kommentar

ATEA i Ballerup ligger rimelig ok i forhold til offentlig transport. God personaleforening, hvor man virkelig gør meget for at finde oplevelser for hele familien, film, julearrangementer m.m.

Negativ kommentar

Som andre også har nævnt. Mange mellemledere, og dem rør man sjældent ved. Når der er problemer med økonomien, så er det "manden på gulvet" som rammes. Og selvom mange har været længe hos ATEA, så er der en generel flugt af medarbejdere. De kører lidt en brug og smid væk politik.

Evaluering

Positiv kommentar

Som praktikant i ATEAs interne drift og udviklingsafdeling, fik jeg indtryk af en enormt hyggelig og professionel virksomhed. Som praktikant fik jeg lov til at bidrage konstruktivt og praktisk og følte mig enormt godt modtaget. Selvom det er en stor virksomhed, følte jeg mig som en del af en mindre enhed med tæt samarbejde.

Negativ kommentar

ATEAs størrelse og opgaverne omfang kan være overvældende til at begynde med.

Evaluering

Positiv kommentar

Det gode ved Atea er at jeg ikke længere arbejder i firmaet At man får lov til at passe sig selv for ledelsen er ikke synlig blandt de lavest lønnede medarbejder

Negativ kommentar

Usylig ledelse Ingen belønning for den ekstra indsats man lægger i det daglig dagen Nærmeste leder har ingen eller mangler empati- Efteruddannelse findes kun for de medarbejder der positivt kan findes på firmaets regnskabs bundlinie Firma goder kan man se langt efter dersom man ikke er en del af HR - reklameafdelingen

Evaluering

Positiv kommentar

Der er en god følelses af sammenhold blandt de som ikke er ledere. Gode kantine forhold Lækre lokaler

Negativ kommentar

Der er for mange mellemledere og det kan føles som om det er dem på gulvet der trækker det tunge læs i og med der afholdes mange møder. Man bliver ikke belønnet for sin indsats heller ikke hvis man yder en ekstra.

Evaluering

Positiv kommentar

Som mange andre firmaer er der nogle få ledere der lytter og vil have gode medarbejder.

Negativ kommentar

Lav løn. Ingen kurser andet end efter arbejde. Skal dog sige at de betaler for eksamer. Men ikke undervisningen i arbejdstiden. Så ingen chance for udvikling. For mange ledere der kun kigger efter deres bonuser. De har store armbevægelser og fortæller man kan prøve mange ting. Men når man spørger får man nej. Kommer ikke tilbage og arbejder for Atea.

Evaluering

Positiv kommentar

Atea er en arbejdsplads i konstant forandring, en stor virksomhed med de forcer det er. En arbejdsplads hvor man kan blive omskolet og altid er velkommen til at søge over i andre afdelinger.

Negativ kommentar

Atea er ikke en arbejdsplads der anerkender og værdsætter medarbejderne, det er en arbejdsplads man kan have i mange år hvis man bare passer sit arbejde og ikke brænder for udvikling af produkter og sig selv. For mig er Atea ikke et sted jeg vender tilbage til.

Evaluering

Positiv kommentar

Mange rigtig gode kolleger. I Århus fejler indretningen ikke noget. Kantinen er også god.

Negativ kommentar

Mange dårlige ledere der kun sidder i deres stillinger pga. Rygklapperi eller netværk. Mange ledere sørger for sig selv fremfor deres ansatte.

Evaluering

Positiv kommentar

Når de ydre ting til tider fejler rykker folk tættere sammen. Det sammenhold det skaber har jeg ikke oplevet bedre på andre arbejdspladser.

Negativ kommentar

Monetær anerkendelse er ikke eksisterende.

Evaluering

Positiv kommentar

Mange gode karierremuligheder

Negativ kommentar

Det er en virksomhed hvor det går stærkt og der er høje forventningen. Så det skal man være klar til.