Hjerteforeningen

Evaluering

Positiv kommentar

Søde kollegaer og det er dejligt, men der er af gode grunde stor udskiftning.

Negativ kommentar

Der er store problemer her, og derfor valgte jeg for måneder siden, at søge et andet job. Ledelsesmæssigt ansætter man ukvalificerede folk. Præcist hvordan de bliver valgt var et mysterium for flere af os. Et par stykker af os har derfor også for tid tilbage valgt, at søge andet arbejde. Man tager ikke medarbejderne alvorligt, og det er forbudt, at tale imod en leder i firmaet. Også selvom det kunne betyde et stort plus for arbejdspladsen og dermed foreningen. Potentielle indtægter går man så også glip af. Jeg valgte jobbet for, at kunne hjælpe en masse mennesker, men det kan man så ikke, da man hele tiden bliver holdt tilbage. Dejligt, at jeg er ude, og nu er på en arbejdsplads hvor man bliver respekteret. Vil ikke anbefale stedet her som arbejdsplads.

Evaluering

Positiv kommentar

Mange søde og rare mennesker blandt de ansatte.

Negativ kommentar

Kører tydeligvis meget med kortere projektansættelser med dårlig løn og ingen jobsikkerhed. Virkelig ringe og uerfaren ledelse i det team, jeg var i. Micro-management og ingen tillid til medarbejderne. Typisk "daglejer"-kultur.

Evaluering

Positiv kommentar

Mange super kompetente og dygtige medarbejdere med et højt niveau af faglighed og godt humør

Negativ kommentar

Dårlig ledelse især i teams. Folk uden lederkompetancer bliver forfremmet og man ansætter imkompetente teamledere. Det er synd.

Evaluering

Positiv kommentar

Rigtig god energi og gode muligheder for at udvikle salgstalent, hvis de vil samarbejde. Sammenhold på afstand. Selv planlægning af arbejdstid.

Negativ kommentar

Topstyret. Hvis man ikke omgående gjorde hvad de anbefalede, fik man at vide at man ikke hørte efter og man blev opfattet som en de bare var trætte af. Når man som nyansat gjorde hvad de anbefalede blev det endnu værre, fordi deres målsætninger var for høje. Det kostede mig jobbet at følge deres anbefalinger. Efterfølgende kunne jeg læse i deres Facebook-gruppe at det de mest erfarne fundraisere gjorde, var det jeg selv gjorde, men som de ikke ønskede jeg skulle gøre. Ingen pensionsordning. Ansættelseskontrakt kom på SMS. Det var ikke muligt snakke med ham der underskrev kontrakten.

Evaluering

Positiv kommentar

Mange dygtige mennesker ansat. Gode mål og visioner. God sag.

Negativ kommentar

Stort personaleflow. Topstyret. Dårligt arbejdsmiljø, hvor ingen tør sige sin uforbeholdne mening om forskellige indsatser og beslutninger.