« Tilbage

Support

På denne side kan du finde svar på de hyppigst stillede spørgsmål fra Jobindex' brugere og kunder.

Support for jobsøgende - Brugerprofil og e-mail

Brugerprofil og e-mail

Klik på spørgsmålet for at få svaret

Jeg ønsker fremover at benytte en anden e-mailadresse. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du skifter e-mailadresse, så er det meget vigtigt, at du opdaterer e-mailadressen på din profil. Ellers kan Jobindex og virksomhederne ikke komme i kontakt med dig.

Du kan opdatere din e-mailadresse under IndstillingerDin side.

Jeg har glemt mit password. Hvordan får jeg det oplyst?

Vi kan ikke oplyse dit password, men du kan få tilsendt et link, hvor du kan ændre dit password.

Klik på Log ind i øverste højre hjørne og vælg Få et nyt password.

Kan man oprette flere brugere på samme e-mailadresse?

Vi tillader kun 1 bruger per e-mailadresse. I stedet anbefaler vi, at man opretter en ekstra e-mailadresse.

De fleste e-mail-udbydere giver mulighed for dette. Man kan eventuelt sætte den nye adresse op, så den videresender til den nuværende e-mailadresse, så man slipper for at skulle tjekke 2 e-mail-konti.

Jeg modtager den samme e-mail flere gange. Hvad kan jeg gøre?

Dette problem kan skyldes flere forskellige ting. Den hyppigste årsag er, at du er kommet til at tilmelde dig den samme Jobagent flere gange. Du kan se hvilke Jobagenter, du har sat op, og om du får e-mails fra dem her.

Nogle gange kan det også være, at der er sket en fejl i dit e-mail-program eller evt. på din internetudbyders mailserver (pop3).

Prøv at se, om du har lavet et filter eller en regel i dit e-mail-program, der kopierer e-mailen. Hvis det er tilfældet, så slet denne regel.

Hvis det ikke løser problemet, så kontakt din internetudbyders support.

Jeg bruger Hotmail. Jeg kan ikke åbne de links, jeg modtager fra Jobindex. Hvad er der galt?

Hotmail blokerer links i e-mails, medmindre du fortæller Hotmail, at du har tillid til afsenderen af e-mailen. Det gør du ved at klikke på et link i toppen af e-mailen ved siden af afsenderadressen.

Jeg bruger Hotmail, men modtager ingen e-mail fra Jobindex. Hvad kan der være galt?

Vi oplever nogle gange, at brugere af Hotmail får blokeret Jobindex som afsender af e-mails. Hvis det er tilfældet, vil du ikke modtage nogle e-mails fra Jobindex.

For at tjekke om du har blokeret Jobindex som afsender af e-mails, skal du gå ind under "Indstillinger" (evt. "Flere indstillinger") og finde blokerede afsendere.

En anden mulighed er, at e-mails fra Jobindex havner under folderen "Uønsket". Hvis du samtidig har sat din Hotmail-konto op til at slette uønskede e-mails med det samme, modtager du aldrig e-mails fra Jobindex.

For at tjekke om dette er tilfældet, skal du gå ind under "Indstillinger" og dernæst "Filtre og rapportering". Her kan du vælge, at uønskede e-mails først skal slettes efter en uge, og du kan evt. også vælge et lavere filter mod uønsket e-mail.

Hvis du finder e-mails fra Jobindex under "Uønsket", kan du tilføje Jobindex som en afsender, du har tillid til. Det gør du ved at klikke på linket øverst i mailen ved siden af afsenderadressen eller under "Indstillinger". Da vil e-mails fra Jobindex fremover havne i din indbakke.

Vi har ikke mulighed for at gensende de e-mails, som du måtte have mistet af denne årsag. Men du kan se de seneste e-mails Jobindex har sendt til dig under IndstillingerDin side.

Jeg ønsker ikke længere at være bruger af Jobindex. Hvordan sletter jeg min profil?

Hvis du vil slette hele din brugerprofil hos Jobindex, skal du klikke på "Din side" i menuen. Når du er logget ind, skal du vælge "Ret brugerprofil" og derefter "Slet din brugerprofil".

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål?

Skriv til support@jobindex.dk, og få hjælp.

Tilbage til support forsiden