« Tilbage

Support

På denne side kan du finde svar på de hyppigst stillede spørgsmål fra Jobindex' brugere og kunder.

Support for jobsøgende - Jobsøgning og øvrige spørgsmål

Klik på spørgsmålet for at få svaret

Hvordan søger jeg et job?

Hvis du ønsker at søge et job, du har fundet på Jobindex, så skal du kontakte virksomheden direkte. Der står kontaktoplysninger i de enkelte jobannoncer.

Hvordan skriver jeg en god ansøgning?

Vi har samlet en række gode råd om jobsøgning.

Hvordan gemmer jeg en jobannonce?

Der er flere muligheder for at gemme en jobannonce:

• Du kan benytte funktionen "Dine job" hos Jobindex: Når du er logget ind hos Jobindex, kan du klikke på "Gem til dine job" under den jobannonce, du gerne vil gemme. Senere kan du finde annoncen igen ved at logge ind og klikke på "Dine job" i øverste højre hjørne. Selvom annoncen bliver taget ned, kan du stadig se den under "Dine job" via Jobindex' annoncearkiv.
  • Du kan gemme annoncen som en PDF-fil. Det er der flere forskellige måder at gøre på:
    • CutePDF Writer er et gratis program, som du kan installere på din computer. Når du har gjort det, kan du printe en webside (f.eks. en jobannonce) til en PDF-fil og gemme filen på din computer. Det gør du ved at vælge "Udskriv" (eller trykke Ctrl-P) i din webbrowser og så vælge "CutePDF" i stedet for din normale printer.
    • PDFmyURL tilbyder en gratis service, hvor man kan indtaste en webadresse og få en PDF-fil med indholdet af websiden retur.

Jeg er blevet kaldt til jobsamtale, men jeg kan ikke længere finde jobannoncen. Kan Jobindex hjælpe?

Hvis ansøgningsfristen er udløbet, eller annoncen ikke længere er aktuel, så kan du ikke finde den med vores almindelige jobsøgning.

I stedet kan du søge i vores jobannoncearkiv, hvor du finder jobannoncer, der er publiceret efter 2007-01-01. Brug dette link.

Jeg har læst en artikel hos Jobindex. Hvor finder jeg den igen?

Du kan finde artiklen i vores artikelarkiv.

Jeg har taget Jobindex' Persontypetest. Kan jeg se resultatet igen?

Hvis du vil hente dit resultat frem, så kræver det naturligvis, at du gemte det, da du tog testen. Se resultatet. Hvis du ikke er logget ind, vil du blive bedt om det.

Andre spørgsmål

Skriv til support@jobindex.dk, hvis ovenstående ikke besvarede dit spørgsmål.

Tilbage til support forsiden

Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til statistik og til at gøre hjemmesiden mere brugervenlig. Der sættes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere her om vores brug af cookies, herunder hvordan du fravælger brugen af cookies.