Tak for din tilmelding til vores nyhedsbrev. Bekræft venligst tilmeldingen via linket i den mail, vi har sendt dig. Der kan gå nogle minutter, før du modtager den.

Tak for dine svar. Vi offentliggør resultaterne inden længe, så hold øje med siden.


Rekrut­tering er som aldrig før …

Meget er forandret på kort tid. Men med det rette fokus på rekrutteringsprocesser, tiltrækning af kandidater og HR i nøglerollen, er vejen til succes der stadig.

Virkemidlerne gør en stor forskel, fortæller kandidaterne

Vores undersøgelse i kandidatmarkedet, juni 2020, viser tydeligt, at kandidaterne lægger mærke til, reagerer på, relaterer til og husker især de virksomheder og jobannoncer, som har tilknyttede employer branding-elementer. Markedsføringen af job og virksomhed overfor kandidaterne har en så væsentlig betydning, at du ikke bør undvære den.

Vil du høre mere om den nye undersøgelse, kontakt os her – eller tag fat i din kontaktperson.

Jobannoncer med grafik, video og billeder virker bedre end dem uden

Troværdigheden stiger signifikant

Forståelsen for kulturen og det sociale miljø stiger signifikant

Udformningen taler til langt flere kandidater

Forståelsen for forretningsområdet stiger signifikant

Kandidaterne er glade for online samtaler – husk de gode vaner

Fornyligt spurgte vi 1.845 kandidater – og heraf svarede 13 %, at de netop havde været til online samtale under krisen. Af dem sagde hele 76 %, at de havde været tilfreds med den online oplevelse af at gå til samtale. Meget af det, der gøres i HR lige nu, er altså i den rigtige retning! Blot husk de gode vaner, så er både du og kandidaten forberedt og klar til den bedste samtale.

Hent de 7 gode vaner her

5 tips til din rekruttering under corona

Det er vigtigt, at du efterlader kandidaterne med en positiv opfattelse af arbejdspladsen, da dårlige oplevelser ikke alene påvirker kandidaternes lyst til at søge igen – du kan også risikere, at de bliver delt i kandidaternes netværk og tilsmudser dit omdømme. Meget er præcist lige så vigtigt, som det plejer, mens andet er blevet endnu vigtigere.

Hent de 5 tips her

Quick poll

Har du sat dine rekrutteringer på hold på grund af krisen?
Hvis du har sat dine rekrutteringer på hold, forventer du at genoptage rekrutteringerne i takt med genåbningen af samfundet?
Hvordan forventer du dit behov for rekruttering for hele 2020 samlet set i forhold til sidste år?

HR & krisetiden

Vi har sat Christian Kurt Nielsen stævne, hvor han, med baggrund i sine mange år hos blandt andet Mercuri Urval, giver sit bud på HRs rolle lige nu. Tag et kig og bliv inspireret.

# 1 – Krisen og rekruttering

# 2 – Krisen og employer branding

# 3 – Krisen, onboarding og kommunikation


De rette kandidater

Vores rekrutteringsproces får dig helt i mål – optimeret gennem digitale indsatser uden fysiske møder. Få selv gavn af den, se her.

Kundecases

Se, hvilken værdi vores kunder får ud af samarbejdet med Jobindex i annonceringen, rekrutteringen og employer brandingen.

Dansk Jobindex

Se seneste her: Indikator for antallet af jobannoncer i Danmark, der udarbejdes i samarbejde mellem Børsen og Jobindex.

Få nyhedsbrevet med tips og inspiration til HR og ansættende ledere

Ja tak, jeg vil gerne holde mig opdateret indenfor tiltrækning, rekruttering, employer branding og arbejdsmarkedet. Cirka en gang om måneden vil jeg modtage info, fakta, analyser og baggrundsartikler om ovenstående emner. Læs hele samtykkeerklæringen her.