Persontypetest

Hvilken type er du? Prøv vores online persontypetest og bliv klogere på dig selv. Brug indsigten i din jobsøgning, til jobsamtale eller til din næste MUS.

Der er ikke nogen rigtige eller forkerte svar

Bliv klar over dine egne styrker og ressourcer

Bliv inspireret af andre med samme persontype

Hvorfor tage testen?

Din besvarelse kan give indsigt i din måde at indsamle informationer og træffe beslutninger på, og hvordan du bruger det i samspil med andre. Du kan derfor blive mere klar over dine styrker og indsatsområder - noget du måske bliver spurgt om til jobsamtalen.

Kender du typen af de mennesker, du omgås, kan det øge din forståelse for deres reaktioner og forebygge problemer, der skyldes, at forskellige persontyper ser forskelligt på tingene. Du kan også bruge testen til din næste MUS som et værktøj til at øge samarbejde og jobglæde.

Bliv klogere på testens persontyper

Er du interesseret i at læse om de forskellige personlighedstyper, kan du se vores oversigt over personlighedstyperne.

Persontypernes dimensioner

Introvert eller ekstrovert? Her har du sikkert en fornemmelse af, hvad du er. Men er du tænkende eller følende? Intuitiv eller sansende? Bliv klogere på hvad testens dimensioner dækker over her.

Spørgsmålene i testen er udarbejdet i samarbejde med Fredi Falk Vogelius, Ba.Sc.E.E. og ICF professionel certificeret coach

Prøv også vores talenttest

Få overblik over dine stærkeste arbejdstalenter og bliv bedre til at fokusere på de områder, der giver dig energi.

Prøv talenttesten